ΒΕΛΓΙΟ

Για το διπλό οι "μεγάλοι"

Για το διπλό οι "μεγάλοι"
New Image

15η αγωνιστική στο Βέλγιο με τις Μπρίζ και Άντερλεχτ να δοκιμάζονται εκτός έδρας με ομάδες που έχουν ανάγκη τους βαθμούς.

Τα σημαντικότερα παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγονται την Κυριακή. Στο γήπεδο "Σιερφέλντε" η γηπεδούχος Ροζελάρ υποδέχεται την πρωτοπόρο Μπριζ. Το πάθος ξεχειλίζει στους οπαδούς της ομάδας αφού υπάρχει αντιπαλότητα με αυτούς της Μπρίζ.
Η ομάδα προέρχεται από την ήττα με 4-3 από την Μαλίν αλλά αυτό δεν πτόησε τους φιλάθλους να εξαντλήσουν όλα τα εισιτήρια. Η ομάδα έχει δυνατή έδρα και με 4-1-2 ρεκόρ δεν πρόκειται να...χαριστεί στην Μπρίζ.

Η Μπρίζ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, αν και δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο στείρο 0-0 με την Γάνδη μέσα στην έδρα της και όλοι στην ομάδα επιθυμούν την επιστροφή στις νίκες.

Στα αγωνιστικά επιστρέφουν οι Βαν Χέερντεν και λογικά ο Σονκ. Τιμωρημένος ο βασικότατος μέσος Μπλόντελ που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της ομάδας.

Να καλύψει το έδαφος θέλει η Άντερλεχτ
Η Σίντ Τρούιντεν βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και παίζει πολύ κακό ποδόσφαιρο. Τα "καναρίνια" ηττήθηκαν 0-3 από την Γκερμινάλ αποδεικνύοντας την πολύ κακή της αγωνιστική κατάσταση.

Οι οπαδοί της ομάδας θα κάνουν sold out στα εισιτήρια θεωρώντας πως μία καλή εμφάνιση με την "μεγάλη" Άντερλεχτ θα ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας. Εκτός οι Μιλένκοβιτς, Καλουλίκα και αμφίβολος ο τερματοφύλακας Μινγκολέ.

Η Άντερλεχτ προέρχεται από το 1-1 με την Τότεναμ την Πέμπτη για το ΟΥΕΦΑ. Ο Γιάκομπς φαίνεται να στρώνει τα πράγματα, αν και χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα για να διατηρήσει η ομάδα τα κεκτημένα στην χώρα.

Οι πρωταθλητές θέλουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος απότην κορυφή και σκέφτονται μόνο την νίκη επί της υποδεέστερης Σίντ Τρούιντεν. Λογικά το 4-5-1 θα παραμείνει με τους Πόλακ, Παρέχα και Μπουσουφά να είναι εκτός.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Παρασκευή 7/12 (21.30)

Σταντάρ Λιέγης-Σαρλερουά

Σάββατο 8/12 (21.00)
Βέστερλο-Μαλίν
Βρυξέλλες-Γκένκ
Γάνδη-Λόκερεν
Σερκλ Μπριζ-Μουσκρόν
Ζούλτε Βάρεγκεμ-Ντέντερ
Γκερμινάλ-Μονς

Κυριακή 9/12
Ροζελάρ-Κλαμπ Μπριζ (19.00)
Σιντ Τρούιντεν-Άντερλεχτ (21.30)





























TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ