ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Για την εμπειρία του Ζιβέ...

Για την εμπειρία του Ζιβέ...
Ζιβε

Τι λένε οι Γάλλοι για Ζιβέ. Στην αποστολή Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κλέιτον, Μάλαρτζ εκτός Ιβανσιτς, Τζιόλης!

" O Γκαέλ Ζιβέ φιγουράρει στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού για να φέρει την εμπειρία του στην αμυντική γραμμή.

Αφου πλησίασε τον Γκαέλ Ζιβέ τις τελευταίες ημέρες, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του αμυντικού των Μασσαλών.

Σύμφωνα με την "La Provence", ο ελληνικός σύλλογος πρέπει να ξαναέρθει σε επαφή με τη Μαρσέιγ και να είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις του Ζιβέ.

Μια πρώτη προσφορά της ομάδας από την Αθήνα είχε απορριφθεί από τη Μαρσέιγ





"ανέφερε σημερινό δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας "sport365.fr".

Τους "χώρισε" ο Τεν Κάτε

Στην τελευταία εν Ελλάδι σημερινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά από το ζέσταμα δούλεψαν πάνω σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στην κυκλοφορία της μπάλας. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους "πράσινους" να χωρίζονται σε δύο γκρουπ.

Το πρώτο γκρουπ με τους παίκτες εντός αποστολής έπαιξε δίτερμα στο μισό γήπεδο, ενώ το δεύτερο με τους παίκτες εκτός, έπαιξε δίτερμα με χρήση τριών εστιών. Ατομικά προπονήθηκε ο Σωτήρης Λεοντίου.

Μέσα οι Βραζιλιάνοι έξω πάλι ο Τζιόλης!

Ο Ολλανδός τεχνικός του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε την αποστολή μετά το πέρας της προπόνησης για τον αγώνα στην Τιφλίδα. Στην αποστολή βρίσκονται τόσο ο Ζιλμπέρτο Σϊλβα όσο και οι Κλέιτον, Μάλαρτζ που ήταν εκτός στο πρώτο ματς. Αντίθετα, δεν θα ακολουθήσουν την ομάδα στην Τιφλίδα, οι Ιβανιστς που έκανε πολλές μέρες ατομικό και ο Τζιόλης για δευτερη φορά σε ισάριθμο επίσημο ματς, γεγονός που σημαίνει ότι δεν υπολογίζεται από τον 54χρονο τεχνικό.

Αναλυτικά η 19μελή αποστολή του "τριφυλλιού", απαρτίζεται από τους: Γκαλίνοβιτς, Μάλαρτζ, Νίλσον, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Γκούμας, Σιόντης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μάτος, Καραγκούνης, Σιμάο, Νίνης, Γκάμπριελ, Ρουκάβινα, Σαριέγκι, Σάλπιγγιδης, Μάντζιος, Χριστοδουλόπουλος και Κλέιτον.

Τέλος και "ευχαριστώ" σε Στράτο

Μετά από έξι χρόνια θητείας ο Γιώργος Στράτος δεν θα βρίσκεται στη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Την Δευτέρα, ο πρώην παράγοντας της ΠΑΕ υπέβαλε την παραίτηση του, όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου με την οποία τον ευχαριστεί για όσα πρόσφερε.

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, με αφορμή την αποχώρηση του κ. Γ. Στράτου από τη θέση του αντιπροέδρου, επιθυμεί να τον ευχαριστήσει θερμά για τις υπηρεσίες που προσέφερε επί σειρά ετών και για την αφοσίωση με την οποία υπηρέτησε την ομάδα, ενώ του εύχεται κάθε επιτυχία".

Να τονίσουμε πως ο κ. Στράτος που αποχώρησε εκτός από την θέση του αντιπροέδρου ήταν και εκπρόσωπος της "πράσινης" ΠΑΕ στα θεσμικά όργανα Σούπερ Λίγκα και ΕΠΟ αλλά παράλληλα και νομικός σύμβουλος του συλλόγου.

Μερική αύξηση του Μ.Κ.

Τελικά το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν καλύφθηκε κατά 80 εκ. ευρώ αλλά κατά 63,6 εκ. ευρώ και όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της "πράσινης" ΠΑΕ η ιδιωτική τοποθέτηση και η Δημόσια Προσφορά καλύφθηκαν κατά 79,40%.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της "πράσινης" ΠΑΕ απο τις 10.594.448 μετοχές που διατέθηκαν, ο συνολικός αριθμός των μετοχών που καλύφθηκε κατά την ιδιωτική τοποθέτηση και την Δημόσια Προσφορά ανήλθε σε 7.571.232 ονομαστικές μετοχές και το αντίστοιχο ποσό πυο συγκεντρώθηκε ανήλθε σε 63.598.348,80 εκ. ευρώ.

























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ