ΑΡΗΣ

"Νίκη αφιερωμένη στην Ελευθερία..."

"Νίκη αφιερωμένη στην Ελευθερία..."
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Άρη αφιέρωσαν την μεγάλη νίκη μέσα στην Τούμπα, στην Ελευθερία που έχασε την μάχη με το θάνατο.

Συγκεκριμένα, ο Σέρχιο Κόκε μίλησε για την οικογένεια τη Ελευθερίας, αλλά και ένα φίλο του Άρη που έμαθε για τον θάνατο του πατέρα του κατά την εκδρομή του στην Νορβηγία, ο Μενδρινός αναφέρθηκε στους δύο αδικοχαμένους Αρειανούς, ενώ την Ελευθερία δεν ξέχασε και ο πρωταγωνιστής και σκόρερ της αναμέτρησης, Χαβίτο.

"Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για μας σε μία δύσκολη έδρα όπου είχαμε πολλά χρόνια να κερδίσουμε. Το σημαντικό και αυτό που κρατάμε είναι τους τρεις βαθμούς της νίκης. Κάναμε ευκαιρίες στο παιχνίδι όπως και με μένα όπου έκανε επέμβαση ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ με μας να κρατάμε την νίκη και να συνεχίζουμε. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία και συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να δίνουμε σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερό μας εαυτό.

Είμαι πάρα πολλά χρόνια εδώ και ξέρω πως νιώθουνε οι φίλαθλοι του Άρη συν το γεγονός ότι είναι μία πολύ δύσκολη έδρα και ανταμοίφθηκε η σκληρή δουλειά που κάναμε. Θέλουμε όλοι στην ομάδα να συλληπηθούμε την οικογένεια της μικρής Ελευθερίας που αν ήταν κοντά μας θα είχε χαρεί με το σημερινό αποτέλεσμα. Κι όσο για μένα θα ήθελα να αφιερώσω την νίκη στην γυναίκα μου και στις κόρες μου"
, δήλωσε ο Ισπανός που πέτυχε το χρυσό γκολ στην Τούμπα

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Σέρχιο Κόκε: "Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη την οποία είχαμε πολλά χρόνια να την γευτούμε που αξίζουμε να την χαρούμε εμείς και οι οπαδοί μας. Θεωρώ ότι κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση, μας βγήκε το παιχνίδι και δίκαια κερδίσαμε.

Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη που μας δίνει και μία άλλη ψυχολογία αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε και τα επόμενα σημαντικά παιχνίδια για μας. Θα ήθελα να αφιερώσουμε όλοι στην ομάδα την νίκη στην οικογένεια της Ελευθερίας που την χάσαμε πρόσφατα με μας να μην την ξεχνάμε. Αλλά και σε ένα παλικάρι που στο ταξίδι στην Νορβηγία ενημερώθηκε τα άσχημα νέα για τον πατέρα του".


Από την πλευρά του, ο Κώστας Μενδρινός δήλωσε: "Σίγουρα είναι πολύ μεγάλη χαρά και αφιερώνουμε την νίκη στους δύο αδικοχαμένους Αρειανούς. Όλοι δώσαμε και την ψυχή μας για ένα θετικό αποτέλεσμα και φάγαμε το χορτάρι. Κρατώντας πίσω το μηδέν βάλαμε το γκολ και πήραμε την νίκη. Οι χαρές και οι λύπες κρατάνε μία μέρα και θα κοιτάξουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για τα επόμενα παιχνίδια".

Λαζαρίδης: "Ιστορική νίκη"

Ο Νίκος Λαζαρίδης που έχει καθιερωθεί πλέον στο κέντρο της άμυνας του Άρη, μίλησε για νίκη ιστορικής σημασίας: "Σίγουρα είναι μία ιστορική νίκη για την ομάδα μας. Θέλαμε πάρα πολύ αυτήν την νίκη και θέλουμε να την αφιερώσουμε στις οικογένειές μας και στους φιλάθλους μας. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για να φθάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Θεωρώ ότι ο Ίβιτς έκανε θέατρο στην μεταξύ μας φάση.

Εμείς παίξαμε με πάθος και αποφασιστηκότητα χωρίς να δώσουμε στον ΠΑΟΚ κανένα δικαίωμα για την νίκη. Είχαμε ένα παιχνίδι την Πέμπτη όπου δεν είχαμε πολλές ώρες να ξεκουραστούμε. Κοιτάξαμε όμως να φτιάξουμε την ψυχολογία μας και μπήκαμε στο παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και τα καταφέραμε"
.

Μίσελ: "Μας βγήκε το πλάνο"

Ο Μίσελ στάθηκε στο σχέδιο που είχαν οι "κιτρινόμαυροι" πριν το ματς και που τελικά... έπιασε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γνωρίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ γίνεται πιο δυνατός στην έδρα του. Εμείς όμως κρατήσαμε την συγκέντρωσή μας και στο τέλος πήραμε μία σημαντική νίκη που η ομάδα αγνοούσε για πολλά χρόνια.

Μας βγήκαν τα πλάνα μας σε ένα αποτέλεσμα που μας δίνει άλλον αέρα για την συνέχεια. Ένα ντέρμπι είναι πάντα θερμό με τα νεύρα να είναι πάντα τεντωμένα και εγώ μπήκα θέλοντας να κερδίσω αυτό το παιχνίδι. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι με κάθε παιχνίδι να είναι δύσκολο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ