ΑΕΚ

Για τη διαφορά και τη… ξεκούραση

INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στις 18:00 εκτός έδρας τον Ηρακλή Ψαχνών, με στόχο τη νίκη, η οποία θα της δώσει ένα βαθμό ενόψει των πλέι-οφ της Football League, μετά το ρεπό του Απόλλωνα και το στραβοπάτημα της Παναχαϊκής.

Οι Κιτρινόμαυροι αγωνίζονται για τρίτη φορά φέτος κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών, ωστόσο οι προηγούμενες δύο ήταν εντός έδρας, μια για το Κύπελλο και μια για το πρωτάθλημα, με σκορ 3-0 και 5-1.

Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς το ματς θα πραγματοποιηθεί στα Ψαχνά, ο Τραϊανός Δέλλας έχει σκοπό να κάνει αλλαγές στην 11άδα και άπαντες θέλουν μια εύκολη νίκη, ώστε να ξεκουραστούν την Κυριακή, όπου θα πάρουν στα χαρτιά το ματς με τον Πανηλειακό, μιας και η ομάδα του Πύργου έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, μετά την ισοπαλία της Παναχαϊκή και το ρεπό του Απόλλωνα Σμύρνης, η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να πάρει διαφορά 15 βαθμών από τρίτο Απόλλωνα και 14 από την Παναχαϊκή, διαφορά που της δίνει έναν έξτρα βαθμό στην είσοδό της στα πλέι οφ, την ίδια στιγμή που ενώ εκείνη την Κυριακή θα πάρει τρεις βαθμούς στα χαρτιά, οι δύο “αντίπαλοί” της θα αγωνίζονται μεταξύ τους.

Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει αποφασίσει ποιον τερματοφύλακα θα χρησιμοποιήσει, ωστόσο έδειξε να είναι σίγουρος για τους υπόλοιπους δέκα ποδοσφαιριστές.

Οι Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος και Σοϊλέδης θα πάρουν τη θέση τους στην άμυνα, με τους Γιόχασον και Ανάκογλου να είναι τα δύο αμυντικά χαφ. Ως επιθετικός μέσος μπροστά τους αναμένεται ότι θα αγωνιστεί ο Γροντής, με τον Αραβίδη να είναι ο μοναδικός προωθημένος και τους Μπαρμπόζα και Ντούνη να παίρνουν τη θέση τους στα φτερά.

πηγή: AEK1924.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ