ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Για "σεφτέ" με Καραγεωργίου η Καλλονή

Για "σεφτέ" με Καραγεωργίου η Καλλονή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Καραγεωργίου κάνει ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία της Καλλονής, το Σάββατο κόντρα στον Ηρακλη, και θέλει να δώσει σύνθημα ανατροπής. Εκτός ο τραυματίας, Ραούλ Γιορέντε.

Η Καλλονή θέλει να αφήσει πίσω της το 2015, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Κι αυτό γιατί το δεύτερο μισό του προηγούμενου - πλέον - έτους συνέπεσε με την κάκιστη αγωνιστική πορεία της νησιωτικής ομάδας, έχοντας ως αποτέλεσμα μετά από 15 αγωνιστικές να είναι στην τελευταία θέση της SuperLeague με μόλις επτά βαθμούς.

Το χρονικό σημείο, φαντάζει ιδανικό για να αλλάξει πορεία το "καράβι" της Καλλονής. Οι "σαρδέλες" θέλουν να συνδυάσουν το πρώτο ματς του 2016 και πρώτο του δευτέρου γύρου, το Σάββατο στις 19:30 στο "Καυτανζόγλειο" με αντίπαλο τον Ηρακλή, με τη νίκη για την ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης.

Ο "νέος" στην αποστολή δεν είναι κάποιος ποδοσφαιριστής. Είναι ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Καραγεωργίου, ο οποίος αντικατέστησε τον Θαλή Θεοδωρίδη και κάνει ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία των "σαρδελών".

Ο έμπειρος Καβαλιώτης τεχνικός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα πλην του τραυματία, Ραούλ Γιορέντε (είχε χτυπήσει σοβαρά στο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο) και του τιμωρημένου, Δαύκου (είχε αποβλήθεί στο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό).

Όπως τόνισε εξάλλου στις προπονήσεις της εβδομάδας υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές και πιστεύει στην άνοδο, "αλλιώς δε θα αποδεχόταν την πρόταση της Καλλονής".

Εξελίξεις αναμένονται να υπάρξουν και στα μεταγραφικά, ωστόσο μετά το ματς με τον Ηρακλή και πιο συγκεκριμένα από την ερχόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή της Καλλονής:

Χογκ, Μαλλής, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Ούκα, Βαλιός, Αναστασιάδης, Κρολ, Καλτσάς, Γιουκαρής, Κειτά, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος, Ξύδας, Χιντασέλι, Ελλακόπουλος, Γουερέ και Μάρκοβιτς.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ