ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΓΓΑ: "Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την ταλάντωση στο άνω διάζωμα στο ΟΑΚΑ"

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Έπειτα από ερώτημα ανθρώπου της UEFA η διοίκηση του ΟΑΚΑ ζήτησε από τη ΓΓΑ να γίνει έλεγχος για τη στατικότητα του άνω διαζώματος του κεντρικού σταδίου των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Τι αναφέρουν από το υπουργείο για το θέμα.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Μπάγερν Μονάχου 56.865 θεατές βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Κατά τη διάρκεια του αγώνα άνθρωπος της UEFA παρατήρησε την ταλάντωση που υπάρχει στο άνω διάζωμα και έκανε σχετική ερώτηση.

Γι' αυτό το λόγο, οι άνθρωποι του ΟΑΚΑ απέστειλαν σχετική επιστολή στη ΓΓΑ και ζήτησαν έλεγχο στατικότητας. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Η ταλάντωση υπάρχει εδώ και χρόνια και δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την καταλληλότητα ή όχι του κεντρικού σταδίου των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Η ΓΓΑ έχει λάβει γνώση και έχει δώσει εντολή στην αρμόδια τεχνική υπηρεσία προκειμένου να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες και να απαντήσει αρμοδίως. Σε κάθε περίπτωση στη ΓΓΑ γνωρίζουν ότι ταλαντώσεις έχουν παρατηρηθεί στο παρελθόν στο ΟΑΚΑ και σε άλλα γήπεδα με περισσότερα από ένα διαζώματα, χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Να υπενθυμιστεί πως το ΟΑΚΑ χρησιμοποιούν ως έδρα η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ