ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γεύμα του Πατέρα στους παλαίμαχους του Γουέμπλεϊ

Γεύμα του Πατέρα στους παλαίμαχους του Γουέμπλεϊ
INTIME SPORTS

Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας, θα παραθέσει την Τετάρτη το μεσημέρι γεύμα προς τους παλαίμαχους άσους του τριφυλλιού που έφτασαν την ομάδα στον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Γεύμα στην ομάδα που έφτασε τον Παναθηναϊκό μέχρι τον τελικό του Γουέμπλεϊ το 1971 θα παραθέσει ο Νικόλας Πατέρας την Τετάρτη (23/12).

Ο πρώην πρόεδρος των πράσινων προχώρησε σε μια κίνηση που είχε επαναληφθεί και στο παρελθόν και όπως έλεγαν από το περιβάλλον του Νικόλα Πατέρα δεν αποτελεί προεόρτιο επιστροφής του στα Παναθηναϊκά δρώμενα.

Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει ότι Νικόλας Πατέρας είναι άρρηκτα δεμένος με αυτή την ομάδα καθώς έζησε όλη την πορεία από κοντά έστω και ως μικρό παιδί αφού ο πατέρας του, Διαμαντής, αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος και ως εκ τούτου αρχηγός της αποστολής του Παναθηναϊκού στο Λονδίνου.

Γεύμα του Πατέρα στους παλαίμαχους του Γουέμπλεϊ
INTIME SPORTS

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί όλοι οι πρωταγωνιστές εκείνης της σπουδαίας πορείας Οικονομόπουλος, Τομαράς, Σούρπης, Καμάρας, Βλάχος, Ελευθεράκης, Καψής, Δομάζος, Φυλακούρης, Γραμμός, Αντωνιάδης, Χατζηανδρέου, Κωνσταντίνου, Μητρόπουλος, Δεληγιάννης και Γονιός καθώς και ο βοηθός του Φέρεντς Πούσκας, Γιάννης Τζουνάκος.

Βέβαια από τη στιγμή που στην συνάντηση θα υπάρχουν δυο παλαίμαχοι άσοι, νυν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας", οι Οικονομόπουλος, Κωνσταντίνου δεν αποκλείεται να υπάρξει συζήτηση και για το παρών και το μέλλον του συλλόγου και να διερευνηθεί η πρόθεση επιστροφής η όχι του Νικόλα Πατέρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ