ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γερμανία - Περού 2-0: Φιλική νίκη της οικοδέσποινας του Euro με πρωταγωνιστή τον Φίλκρουγκ

Ο Νίκλας Φίλκρουγκ πανηγυρίζει γκολ του στο Γερμανία - Περού
Ο Νίκλας Φίλκρουγκ πανηγυρίζει γκολ του στο Γερμανία - Περού 2023 AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Η Εθνική Γερμανίας επικράτησε 2-0 του Περού σε φιλική αναμέτρηση με τον Νίκλας Φίλκρουγκ να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής, καθώς εκείνος πέτυχε τα δύο γκολ.

Η Γερμανία, ως οικοδέσποινα του Euro 2024, δεν έχει υποχρεώσεις στα προκριματικά. Έτσι, δίνει φιλικά προκειμένου να κρατηθεί σε φόρμα. Η Μάνσταφτ υποδέχθηκε το Περού στην MEWA Arena στο Μάιντζ.

Οι ποδοσφαιριστές του Χανσι Φλικ επικράτησαν 2-0 της ομάδας της Νότιας Αμερικής. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό με τον Νίκλας Φίλκρουγκ, έπειτα από το στρώσιμο του Χάβερτς.

Ο επιθετικός της Βέρντερ Βρέμης έβαλε και δεύτερο γκολ στο 32', έπειτα από ωραία κάθετη μπαλιά του Βολφ. Μάλιστα, στο δεύτερο μέρος οι Γερμανοί είχαν ευκαιρία και για τρίτο γκολ, όμως η εκτέλεση πέναλτι του Χάβερτς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τερ Στέγκεν, Βολφ, Γκίντερ, Σλότερμπεκ (86' Κέρερ), Ράουμ, Τζαν (46' Γκορέτσκα), Κίμιχ, Χάβερτς (75' Σάντε), Βιρτς (46' Γκέτσε), Φίλκρουγκ (75' Μπερίσα), Βέρνερ (46' Γκνάμπρι)

ΠΕΡΟΥ: Γκαλέζε, Αντβίνκουλα (88' Ζαμπράνο), Αραούχο, Τάπια, Αμπράμ, Λόπες, Καρίγιο (88' Σαντοβάλ), Καρταχένα (56' Πόλο), Ακίνο (71' Γιοτούν), Γκονζάλες (46' Φλόρες), Ρουιντίας (46' Λαπάντουλα)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ