ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Γερμανία: Ο Ζίλε βρέθηκε θετικός σε κορονοϊό και μπήκε καραντίνα με τέσσερις συμπαίκτες

Ο Νίκλας Ζίλε της Γερμανίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Σαουδική Αραβία σε φιλικό της "Μπάιαρένα", Λεβερκούζεν | Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018
Ο Νίκλας Ζίλε της Γερμανίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Σαουδική Αραβία σε φιλικό της "Μπάιαρένα", Λεβερκούζεν | Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 © 2018 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Ο Νίκλας Ζίλε βρέθηκε θετικός σε κορονοϊό δύο ημέρες πριν από την αναμέτρηση της Γερμανίας με το Λίχτενσταϊν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Σε καραντίνα και τέσσερις συμπαίκτες του.

Ο Νίκλας Ζίλε προκάλεσε αναστάτωση στο "στρατόπεδο" της Γερμανίας, αφού βρέθηκε θετικός σε έλεγχο Covid-19, σύμφωνα με την Bild. Ο κεντρικός αμυντικός της Μπάγερν απομονώθηκε από την υπόλοιπη αποστολή της εθνικής ομάδας, η οποία την Τρίτη δεν πραγματοποίησε προπόνηση.

Η "νάτσιοναλμανσαφτ" αντιμετωπίζει το Λίχτενσταϊν στο Βόλφσμπουργκ την προσεχή Πέμπτη για την 9η αγωνιστική των προκριματικών ομίλων της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, όμως η προετοιμασία θα γίνει μετ' εμποδίων. Ήδη ο 26χρονος διεθνής τέθηκε σε καραντίνα, χωρίς συμπτώματα όντας και εμβολιασμένος και έχοντας περάσε ξανά κορονοϊό τον Νοέμβριο του 2020.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γερμανίας, η οποία επιβεβαιώνει το κρούσμα αλλά δεν αποκαλύπτει όνομα, απομόνωσε ακόμη τέσσερις παίκτες της αποστολής που είχαν έρθει σε στενή επαφή με τον Ζίλε, κατόπιν οδηγιών της αρμόδιας ιατρικής αρχής.

Ο Χάνσι Φλικ είχε καλέσει στην αποστολή τον Τζόναθαν Τα από τη Δευτέρα, χωρίς να αιτιολογήσει αυτήν την αποφαση και όλα δείχνουν ότι ο στόπερ της Λεβερκούζεν θα είναι ο αντικαταστάτης του Ζίλε στην αποστολή.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ