Γερμανία – Ελλάδα: Ανατριχίλα στη WWK Arena – Οι Έλληνες σίγησαν τους Γερμανούς και μονάχα ο Εθνικός ύμνος ακουγόταν στις καθυστερήσεις του ματς

(KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Aπίθανη στιγμή στη Γερμανία, με τους Έλληνες που βρίσκονταν στις εξέδρες του WWK Arena να είναι οι μόνοι που ακούγονταν στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.
Απίθανα πράγματα από την Εθνική μας ομάδα, η οποία έκανε τεράστιο διπλό, επικρατώντας με 1-0 της Γερμανίας στη WWK Arena και έκανε το 2/2 στον 2ο όμιλο του Group A στο Nations League.
Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού υπήρξε και μία ανατριχιαστική στιγμή, με τους Έλληνας που βρίσκονταν στις κερκίδες να τραγουδούν τον Εθνικό μας ύμνο, ο οποίος ήταν το μοναδικό πράγμα που ακουγόταν στο γήπεδο μιας και οι Γερμανοί είχαν σιγήσει μετά το γκολ του Κουρμπέλη.
Δείτε το VIDEO με την ανατριχιαστική στιγμή