ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Γεωργούλης: "Την κατάλληλη στιγμή η νίκη"

Γεωργούλης: "Την κατάλληλη στιγμή η νίκη"
INTIME SPORTS

Η νίκη στην Ρόδο επί του Διαγόρα, ήρθε την κατάλληλη στιγμή για την Ηλιούπολη, σύμφωνα με τον Θύμιο Γεωργούλη, ο οποίος πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να βελτιωθεί στη συνέχεια

Την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να τονώσει την ψυχολογία των παικτών της Ηλιούπολης, ήρθε η νίκη επί του Διαγόρα στην Ρόδο.

Αυτό επεσήμανε ο τεχνικός των "κυανέρυθρων" Θύμιος Γεωργούλης μιλώντας στον "Sentra 103,3", ο οποίος σε ότι αφορά την εικόνα του πρωταθλήματος τόνισε πως ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός θα είναι τη νέα σεζόν στην Superleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θύμιου Γεωργούλη:

Για τη νίκη επί του Διαγόρα: " Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα στη Δεύτερη Εθνική. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος. Είναι καθοριστική στιγμή για την ομάδα και αυτή η νίκη ήρθε στην κατάλληλη στιγμή. Τόνωσε την ψυχολογία των παικτών. Πιστεύουν στις δυνατότητές τους ξανά".

Για το έμψυχο δυναμικό της Ηλιούπολης: " Υπάρχει ένα μειονέκτημα με την απουσία των Φούφουλα και Κάμπα. Μπορεί να έχουμε μια βελτίωση στη συνέχεια".

Για την εικόνα του πρωταθλήματος της Football League: " Ο ΠΑΣ πήρε γρήγορα προβάδισμα. Έχει ποιοτικό ρόστερ. Δεν χάνει εκτός έδρας. Έχει ξεπεράσει το σύνδρομο των εκτός έδρας παιχνιδιών. Είναι διαδικαστικό το θέμα της ανόδου για τον ΠΑΣ αλλά και τον Παναιτωλικό. Ο Διαγόρας δεν ξέρω αν μπορεί να αντέξει. Όταν ένας άνθρωπος όπως ο ιδιοκτήτης του Διαγόρα βάζει τόσα εκατομμύρια δεν μπορεί να ακούει αυτά που άκουσε χτες. Το νησί μπορεί να μην αντέχει δυο ομάδες.

Ο Διαγόρας έχει καλή ομάδα και με παίκτες που έχουν κάνει ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ είναι σταθερή δύναμη με τον Λεβαδειακό. Επίσης, υπάρχει και μια θέση που θα τη διεκδικήσουν τα Τρίκαλα με τη Δόξα Δράμας. Είναι κατηγορία των δυο αποτελεσμάτων. Η Αναγέννηση έχει υλικό που δεν δικαιολογεί να είναι σε αυτή τη θέση. Επίσης και η Καλλιθέα έχει καλούς παίκτες".

Για το επάγγελμα του προπονητή λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κατάσταση και τον ανταγωνισμό: " Θα πρέπει να είσαι πιο διαλλακτικός αν θέλεις να δουλεύεις. Είναι πιο ενημερωμένοι πλέον οι προπονητές. Πιο διαβασμένοι. Είναι αδικημένοι σε σχέση με τους ξένους που έρχονται και είναι πολυδιαφημισμένοι".

TAGS ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ