ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Τρίτο παιχνίδι που χάνουμε στο τέλος"

Γεωργιάδης: "Τρίτο παιχνίδι που χάνουμε στο τέλος"
INTIME SPORTS

"Ελειπαν οι παίκτες που θα έδιναν ρυθμό" τόνισε ο Γεωργιάδης μετά την ήττα από τον Ατρόμητο.

"Είναι το τρίτο παιχνίδι που χάνουμε στα τελευταία λεπτά. Για να πετύχεις τέτοιους στόχους θέλει και τύχη. Κάναμε λάθη και δεν εξαρτάται πλέον για εμάς, αυτό είναι το κακό. Θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε και να δούμε τι θα κάνουμε την Κυριακή", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Μετά το 60' όσο και να φωνάζαμε πίσω, δεν καταλάβαμε γιατί ήταν μπροστά. Είχαμε πρόβλημα στους αμυντικούς χάφ, είχαμε πρόβλημα εκεί, όσο και αν φωνάζαμε οι παίκτες δεν το κατάλαβαν και έμειναν μπροστά"

Τόνισε πως: "Ο Σταφυλίδης ζήτησε αλλαγή, ήταν μέχρι εκείνο το σημείο ίσως ο καλύτερος μας παίκτης. Ο Φωτάκης νομίζω είχε πρόβλημα δυνάμεων, έπαιξε μετά από καιρό και μπήκαν στην θέση τους δύο παίκτες, ο Ρομπέρ και ο Λόρενς, που δεν είναι η θέση τους"

Κατέληξε λέγοντας: "Τρία παιχνίδια τα χάσαμε στα τελευταία λεπτά. Είχαμε ευκαιρίες με Αθανασιάδη και Γεωργιάδη και στην αντεπίθεση δεχτήκαμε το τέρμα. Τα παιδιά προσπάθησαν, έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι. Δεν είχαμε παίκτες στον πάγκο, είχαμε μόνο τον Κατσικά και τον Κίτσιου. Μάκαρι να είχαμε κάποιον που να κρατήσει τον ρυθμό, ακόμη και ο Λόρενς που του το ζητήσαμε παρασύρθηκε από τον ρυθμό της υπόλοιπης ομάδας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ