ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Θα αλλάξουν τα αποτελέσματα"

Γεωργιάδης: "Θα αλλάξουν τα αποτελέσματα"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε για τη διαφορετική εικόνα του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ ο μάνατζερ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη υποστήριξε ότι θα ξεπεραστεί το θέμα με τους οπαδούς. Φιλικό στα Γιαννιτσά.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης, την Τρίτη (6/12) μίλησε στην εφημερίδα "Εξέδρα" για τη διαφορετική εικόνα του "Δικεφάλου" σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει η διαιτησία, ενώ τόνισε ότι ευελπιστεί σύντομα να αντιστραφεί το κλίμα και να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις διαφορές μεταξύ Ευρώπης και Ελλάδας: "Στο Europa League έπαιξα αρκετά παιχνίδια ως βασικός. Εκεί το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό. Οι ομάδες δεν έχουν ως αυτοσκοπό να καταστρέψουν το παιχνίδι αλλά να δημιουργήσουν. Υπάρχουν χώροι για να κινηθεί ένας παίκτης και σίγουρα μας βοηθάει και ο ρυθμός, αφού ο διαιτητής σφυρίζει μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο και υπάρχει πραγματικά παράβαση. Ακόμα και στην Τότεναμ, που υπήρξε μία πολύ άδικη απόφαση με την αποβολή του Σταφυλίδη, ο διαιτητής αντιμετώπισε το παιχνίδι σωστά, το άφηνε να εξελιχθεί και δεν μας έδειξε να έχει πρόθεση για κάτι κακό".

Για το τι διαφορετικό συμβαίνει στην Ελλάδα: "Στην Ελλάδα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Υπάρχουν πάρα πολλά σφυρίγματα. Δεν μπορείς να βρεις ρυθμό έτσι. Υπάρχει σε πολλές περιπτώσεις και αντιαθλητικό παιχνίδι, το οποίο δεν τιμωρείται όπως στα προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τουλάχιστον στους αγώνες της ομάδας μου. Επίσης, οι αγωνιστικοί χώροι είναι πολύ χειρότεροι και γενικά δεν ευνοούνται οι ομάδες που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: "Όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν δικαιολογίες για τη θέση μας στη βαθμολογία, αλλά όπως και να'χει επηρεάζουν την ομάδα και γι'αυτό παρουσιάζει δύο διαφορετικά πρόσωπα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εμείς θα συνεχίσουμε με τη διάθεση να παίξουμε κανονικό ποδόσφαιρο, γιατί όσο καλύτερα αφομοιώσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο τόσο πιο εύκολα θα έρθουν τα αποτελέσματα στο μέλλον. Και σ' εμάς δεν αρέσει που δεν παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και σύντομα πιστεύω ότι όλα θα αλλάξουν. Το ευχάριστο είναι ότι έχουμε περάσει στην Ευρώπη και μπορούμε να αφοσιωθούμε για περίπου δύο μήνες στις εγχώριες υποχρεώσεις και να προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε το κλίμα".

"Θα ξεπεραστεί το θέμα με τους οπαδούς"

Εν τω μεταξύ, ο ατζέντης του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Βαγγέλης Αγγελής, μίλησε για τη σχέση του διεθνή επιθετικού με τον κόσμο του "Δικεφάλου", αλλά και τη στάση του σε ενδεχόμενη πρόταση για μείωση αποδοχών.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στο "Libero 107.4":

Για την αντιμετώπιση του "Σάλπι" από μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ: "Δε θέλω να πω τα ίδια πράγματα. Το θέμα είναι ότι ο Δημήτρης είναι πολύ χαρούμενος με την ικανοποίηση που έδωσαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στον κόσμο του ΠΑΟΚ στο ματς με την Τότεναμ. Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο και πιστεύω ότι θα ξεπεραστεί το θέμα που υπάρχει με ορισμένους φιλάθλους".

Για την απόδοση του Σαλπιγγίδη: "Ο Δημήτρης από τη στιγμή που μπαίνει στο γήπεδο δίνει το 100% των δυνατοτήτων του. Νομίζω ότι δεν υπάρχει Έλληνας επιθετικός που μπορεί να κάνει αυτά που κάνει ο Σάλπι. Μπορεί να μην βρει σε κάποια παιχνίδια δίχτυα, ωστόσο θα γυρίσει να βοηθήσει την ομάδα και αμυντικά".

Για το υψηλό συμβόλαιο που έχει στον ΠΑΟΚ: "Ήρθε στον ΠΑΟΚ και άφησε ένα πολύ μεγάλο ποσό που έπαιρνε στον Παναθηναϊκό, αλλά και ορισμένα άλλα συμβόλαια που του προτείνονταν από την Ευρώπη. Η προσφορά του είναι μεγάλη και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Είναι βασικός στον ΠΑΟΚ, στην Εθνική Ελλάδας. Έχει κάποια οικονομικά ζητήματα με το "Δικέφαλο", ποτέ, όμως, δεν έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα".

Για τη μείωση αποδοχών που ζήτησε ο ΠΑΟΚ από τον Σαλπιγγίδη: "Εμείς είμαστε εδώ, δεν έχουμε φέρει καμία αντίρρηση. Το καλοκαίρι είχε τεθεί ένα ζήτημα, αλλά δεν προχώρησε. Δεν είμαστε αρνητικοί στη μείωση αποδοχών, αλλά αυτό πρέπει να γίνει σε πολλούς, να συμβάλλουν όλοι στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης".

Στα Γιαννιτσά ταξιδεύει ο ΠΑΟΚ


Οι "ασπρόμαυροι" την Τετάρτη (7/12) θα βρεθούν στην πόλη της Πέλλας για να αντιμετωπίσουν στις 15:00 την τοπική Αναγέννηση, σε φιλική αναμέτρηση.


Χρήσιμα συμπεράσματα θα βγάλει ο Λάσλο Μπόλονι την Τετάρτη (7/12), όταν και ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στις 15:00 στα Γιαννιτσά την τοπική Αναγέννηση.

Ο τεχνικός του "Δικεφάλου" συνηθίζει να ζητάει να κλειστούν τέτοιου είδους παιχνίδια για να"τσεκάρει" ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αλλά και νεαρούς παίκτες, και να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, ώστε να είναι ετοιμοπόλεμοι.


Η ομάδα των Γιαννιτσών αγωνίζεται στη Football League και σίγουρα θα είναι ένα δυνατό τεστ για τον ΠΑΟΚ, σε μία άκρως "ασπρόμαυρη" πόλη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ