STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Γεωργιάδης:"Πρέπει να λυθεί το οικονομικό"

Γεωργιάδης:"Πρέπει να λυθεί το οικονομικό"
Γεωργιάδηςβραβευση MOTIONTEAM

Τη λύση στο οικονομικό έθεσε ως προτεραιότητα για να βρει ο ΠΑΟΚ τον δρόμο του, ο Γιώργος Γεωργιάδης σε δηλώσεις του μετά την απονομή του τίτλου του MVP της 20ης αγωνιστικής.

Η απονομή στον "μπέμπη" έγινε από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και γενικός αρχηγό των "ασπρόμαυρων", Κώστα Ιωσηφίδη στην μπουτίκ της Τούμπας και ο πρώην παίκτης του Ηρακλή, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, στάθηκε στην θερμή υποδοχή που του έγινε μετά την επιστροφή του στους "ασπρόμαυρους".
" Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι έτσι όπως το περίμενα. Είναι πολύ καλό, απλά υπάρχουν οικονομικά προβλήματα που πρέπει να διορθωθούν. Οι συμπαίκτες μου, με υποδέχθηκαν με θέρμη", τόνισε χαρακτηριστικά ενώ αναφέρθηκε και στον προπονητή του Γιώργο Παράσχο, λέγοντας:

"Πέρα από αξιόλογος προπονητής είναι και πολύ καλός άνθρωπος. Είναι ειλικρινής και νομίζω ότι λέει πολλά η μέχρι στιγμής πορεία του".

Ο Γιώργος Γεωργιάδης παράλληλα αναφέρθηκε στα ταλέντα που υπάρχουν στην ομάδα και έθεσε ως προτεραιότητα για να βρει ο ΠΑΟΚ τον δρόμο του την επίλυση των οικονομικών προβλημάτων .

"Ο ΠΑΟΚ έχει στις τάξεις του πολλά ταλέντα. Πρέπει όμως να πιστέψουν όλοι σ’ αυτά τα παιδιά και ασφαλώς να δοθεί χρόνος για να δείξουν την αξία τους. Πέραν τούτου όμως, για να φθάσει ο ΠΑΟΚ στο σημείο που ονειρεύονται όλοι, θα πρέπει να ξεπεράσει τα οικονομικά του προβλήματα", τόνισε.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο προσεχές παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς: "Ο Απόλλων χρειάζεται τους βαθμούς, όπως κι εμείς. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θεωρώ όμως ότι μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε", επεσήμανε πιο χαρακτηριστικά.

Τέλος για την βράβευση του μετά την απόδοση που είχε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, είπε:" Το ότι εγώ κέρδισα το βραβείο αποτελεί μια προέκταση της επιτυχίας της ομάδας. Νομίζω ότι κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και μας άξιζε η νίκη. Θα προσπαθήσω να δίνω σε κάθε αγώνα ότι καλύτερο έχω. Πιστεύω στις δυνατότητές μου, θεωρώ ότι έχω ακόμη πολλά να προσφέρω".

Ο Κώστας Ιωσηφίδης που έκανε την απονομή, του ευχήθηκε να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο, ενώ δεν θέλησε καν να μπει σε διαδικασία σχολιασμού του ανθρώπου αλλά και του αθλητή Γεωργιάδη.

" Θεωρώ ότι έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του, οπότε δεν χρειάζεται να πω κάτι επ’ αυτού. Είναι εξαιρετικός αθλητής και άνθρωπος", είπε για να απαντήσει αναλόγως και ο ποδοσφαιριστής.














TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ