ΒΕΡΟΙΑ

Γεωργιάδης: "Ο Ηρακλής δεν άξιζε τη νίκη"

Γεωργιάδης: "Ο Ηρακλής δεν άξιζε τη νίκη"
Γεωργιάδης INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηρακλή υποστήριξε πως η ομάδα του πλήρωσε το πρόβλημα που είχε στην αποτελεσματικότητα.

Στην αποτελεσματικότητα που δεν έχουν οι παίκτες της Βέροιας και αυτό στοιχίζει ματς όπως αυτό με τον Ηρακλή στάθηκε ο τεχνικός της Βέροιας, Γιώργος Γεωργιάδης, με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηρακλή.

Ο νεαρός προπονητής αποθέωσε και τον Χουάντερσον που τα έβγαζε όλα ενώ τόνισε ότι η ομάδα του έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Γνωρίζαμε πως ο Ηρακλής είναι μία πολύ καλή οργανωμένη ομάδα που κλείνει καλά τους χώρους. Παρόλα αυτά εμείς είχαμε πολύ καλή παρουσία. Είχαμε την κατοχή, βγάζαμε επιθετική ορμή στο παιχνίδι μας και χάσαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ.

Δυστυχώς για εμάς όμως ο Χουάντερσον τα έβγαζε όλα. Χάσαμε και το πέναλτι και ο Ηρακλής χωρίς να έχει τελική, με εξαίρεση ένα σουτ που πήγε άουτ, πήρε το γκολ από μία στημένη φάση. Δυστυχώς εμείς έχουμε πρόβλημα αποτελεσματικότητας και το πληρώνουμε.

Νομίζω πως με βάση την εικόνα των δύο ομάδων, ο Ηρακλής δεν άξιζε τη νίκη. Έτσι ήρθαν τα πράγματα όμως, ο Ηρακλής έχει το προβάδισμα πρόκρισης, όμως εμείς θα πάμε να τα δώσουμε όλα στο Καυτανζόγλειο».

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ