ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Εμείς πληρώνουμε τα λάθη μας"

Γεωργιάδης: "Εμείς πληρώνουμε τα λάθη μας"
Γεωργιάδης INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης έκανε λόγο για "ειδικές συνθήκες" στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ αναφέρθηκε και στην θετική παρουσία του Στοχ στο ματς με τα Γιάννινα.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να διαχειρίζονται καλύτερα την ένταση ενός αγώνα.

Παρακολουθήστε την Κυριακή 23 Μαρτίου στις 21:30 την εκπομπή Super BALL με ρεπορτάζ και στιγμιότυπα από όλα τα γήπεδα στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

"Είχα πει στους παίκτες του μετά το παιχνίδι με τον Αρη γι' αυτές τις καταστάσεις. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και ως ομάδα και ως προσωπικότητες. Για ακόμη ένα παιχνίδι παίζαμε για ώρα με δέκα παίκτες. Υπάρχουν ειδικές συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πρέπει να έχουμε ένταση αλλά να την διαχειριζόμαστε κατάλληλα γιατί είμαστε μια ομάδα που αν κάνουμε λάθη τα πληρώνουμε.

Είναι ένα ακόμη παιχνίδι που θα πρέπει να μας κάνει δυνατούς. Ακόμη και όταν μείναμε με δέκα παίκτες είχαμε τις ευκαιρίες. Ο ΠΑΣ δεν ανέβηκε, δείξαμε διάθεση να γυρίσουμε το παιχνίδι και το πετύχαμε. Και η ώρα διεξαγωγής ήταν δύσκολη. Συνεχίζουμε" είπε αρχικά και συνέχισε:

Για το ρόστερ που έχει στα χέρια του και αν είναι τόσο γεμάτος ώστε να ανταπεξέλθει στις απουσίες που προκύπτουν:
"Εχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ, έχουμε μεγάλο και καλό ρόστερ. Με οποιονδήποτε παίκτη και αν παίζουμε θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλή εικόνα".

Για το τι εννοεί ειδικές συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο:
"Η ομάδα μας ξεκίνησε με ανακοινώσεις απέναντι στις Αρχές, αυτό εννοώ ειδικές συνθήκες. Από εκεί και πέρα δεν είναι δουλειά μου να σχολιάζω αυτά τα πράγματα. Θα πρέπει να έχουμε ένταση σαν ομάδα, θα πρέπει όμως να την ελέγξουμε. Ελπίζω να το κάνουμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια".

Για τις αλλαγές μετά την αποβολή του Βίτορ:
"Ηθελα να παίξουμε με τρία χαφ, είχαμε όμως σημαντικές απουσίες στο κέντρο. Αναγκαστήκαμε μετά να παίξουν οι Στοχ και Λούκας ως εσωτερικοί χαφ και ευτυχώς τα πήγαν καλά"

Για την αφύπνιση του Στοχ:
"Ο Στοχ έχει κάνει σημαντικά πράγματα στην καριέρα του, άρα μπορεί να τα κάνει. Είμαι χαρούμενος που προσπαθεί πολύ, μας δείχνει πράγματα που είχε δείξει στην αρχή της θητείας του. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Μιλήσαμε μαζί του εξήγησα ότι η ευθύνη είναι δική του. Του είπα πρέπει να διαλέξεις θες να βοηθήσεις ή όχι;. Είναι δική του απόφαση εμείς τον πιστεύουμε. Χαίρομαι και ελπίζω να συνεχίσει έτσι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ