ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Είχαμε μεγαλύτερο κίνητρο από τον Ολυμπιακό"

Γεωργιάδης: "Είχαμε μεγαλύτερο κίνητρο από τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Πως σχολίασε ο Γιώργος Γεωργιάδης το πετυχημένο ντεμπούτο του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, όπου ο "Δικέφαλος" επικράτησε με σκορ 2-1 του Ολυμπιακού στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός του ΠΑΟΚ στην συνέντευξη Τύπου μετά το 2-1 επί του Ολυμπιακού στην Τούμπα, για την 28η αγωνιστική της Super League:

"Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι από δύο καλές ομάδες. Εμείς προσπαθήσαμε πολύ, ήμασταν αυτοί που έπρεπε είχαμε πάθος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα. Σε κάποιο σημείο πέσαμε λίγο, αλλά δεν χάσαμε την οργάνωσή μας. Οι παίκτες έδειξαν θέληση, υπήρχε κίνητρο γιατί το πρώτο παιχνίδι ήταν άσχημο. Είχαμε μεγαλύτερο κίνητρο από τον Ολυμπιακό", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

Για το πως προετοίμασε τους παίκτες του: "Είχαμε πάθος, εμείς ως ΠΑΟΚ ειδικά εδώ στην έδρα μας αλλά και σε όλα τα γήπεδα θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί, το κάναμε αυτό σήμερα. Ο κόσμος και οι παίκτες να το ευχαριστιούνται. Θέλουμε δουλειά ακόμη, ειδικά στην κυκλοφορία της μπάλας. Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, έχουμε την ποιότητα να το κάνουμε κι εμείς. Από πάθος και θέληση δεν έχουμε πρόβλημα".

Για τους παίκτες που προτίμησε στο ντέρμπι: "Ψάχνεις να βρεις σε ποιες θέσεις μπορούν οι παίκτες να αποδώσουν καλύτερα. Εκτός του Λίνο είχαμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας και αυτό μας έλυσε τα χέρια. Το δίδυμο του Βιτόρ με τον Ινσαουράλδε πήγε πολύ καλά, αν και ο Μιγκέλ (σ.σ. Βίτορ) κουράστηκε. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε τον Κατσουράνη στα χαφ".

Για την συνταγή της επιτυχίας: "Ήμασταν πολύ δυνατοί στον χώρο του κέντρου. Και ο Λάζαρ όσο έπαιξε, και ο Κάτσε και ο Νάτχο πήγαν καλά. Ήθελα βέβαια να είμαστε πιο ήρεμοι με την μπάλα στα πόδια, να την κυκλοφορήσουμε καλύτερα και να φτάσουμε πιο πολλές φορές σε οργανωμένες επιθέσεις. Εμείς φτάναμε πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να μας κάνει φάσεις, μόνο δυο τρεις στιγμές που εμείς χάσαμε την μπάλα σε επικίνδυνους χώρους. Γι' αυτό και προτίμησα να κάνω τις αλλαγές στο τέλος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ