ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Έχουμε κερδίσει σημαντικές ομάδες στην Τούμπα"

Γεωργιάδης: "Έχουμε κερδίσει σημαντικές ομάδες στην Τούμπα"
INTIME SPORTS

Τι ανέφερε για τον αγώνα με την Μπενφίκα ο βοηθός του Χουμπ Στέφενς, Γιώργος Γεωργιάδης, μιλώντας στο ΠΑΟΚ TV.

Στο "PAOK TV" μίλησε ο βοηθός του Χουμπ Στέφενς, Γιώργος Γεωργιάδης που τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αφήσει πίσω του τα άσχημα αποτελέσματα του πρωταθλήματος και να συγκεντρωθεί στον αγώνα με την Μπενφίκα.

Συγκεκριμένα είπε:

"Έχουμε μια δύσκολη περίοδο μετά τις γιορτές αλλά ένα τέτοιο ματς είναι σημαντικό. Πρέπει να ξεχάσουμε το πρωτάθλημα και να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι. Και νομίζω πως θα το κάνουμε... Έχουμε έναν δυνατό αντίπαλο, το αβαντάζ για εμάς είναι η έδρα ειδικά στην Ευρώπη. Έχουμε κερδίσει σημαντικές ομάδες στην έδρα μας και νομίζω θα κριθεί στο δεύτερο παιχνίδι η πρόκριση".

Για το παιχνίδι της Μπενφίκα: "Είναι μια δυνατή ομάδα οργανωμένη και καλή στις αντεπιθέσεις. Είναι σε καλή περίοδο αν και έχασε τον Μάτιτς. Δύσκολα δέχεται γκολ αλλά ίσως ήρθε η ώρα να κάνει ένα άσχημο παιχνίδι. Ας μη της επιτρέψουμε εμείς να κάνει το γνωστό της παιχνίδι που είναι επιθετικό".

Για το αν έχει μειονεκτήματα η Μπενφίκα: "Όταν είσαι καλός στην επίθεση, δημιουργούνται κενά στην άμυνα. Εκεί πρέπει να βγεις σωστά σε αντεπίθεση. Ακόμη και σε οργανωμένη άμυνα και εκεί μπορούμε να βρούμε χώρους, αν είμαστε αυτοί που πρέπει".

Για το ότι έπαιξε στην προηγούμενη "μάχη" με την Μπενφίκα:

"Δεν ήταν από τα καλύτερα μου βράδια, αποβλήθηκα στο δεύτερο ημίχρονο. Εδώ ήταν ένα άσχημο παιχνίδι αλλά στην έδρα τους φτάσαμε το ματς στα πέναλτι και αποκλειστήκαμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ