ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γεωργία - Ελλάδα: Κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι λόγω της κατάρρευσης κτιρίου στο Μπατούμι

Γεωργία - Ελλάδα: Κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι λόγω της κατάρρευσης κτιρίου στο Μπατούμι
INTIME

Χωρίς θεατές θα διεξαχθεί η αναμέτρηση μεταξύ της Εθνικής Ελλάδας και της Γεωργία (9/10, 19:00, Open TV + Cosmote 1HD, Live από το SPORT24) στο Μπατούμι για λόγους ασφαλείας, έπειτα από την κατάρρευση της πολυκατοικίας στην περιοχή την Παρασκευή (8/10).

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας βρίσκεται από την Παρασκευή (8/10) στο Μπατούμι για το παιχνίδι με τη Γεωργία (9/10, 19:00, Open TV + Cosmote 1HD, Live από το SPORT24) στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Όπως έγινε γνωστό ωστόσο η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί δίχως την παρουσία των όσων θεατών είχαν αγοράσει εισιτήριο ή προγραμμάτιζαν να προμηθευτούν, με τις Αρχές της Γεωργίας να προχωρούν σε αυτή την απόφαση για λόγους ασφαλείας, έπειτα από την τραγωδία που έλαβε χώρα την Παρασκευή στην περιοχή. Υπενθυμίζεται ότι κοντά στο ξενοδοχείο που διαμένει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, κατέρρευσε μία παλιά πολυκατοικία.

Οι όροφοι της πολυκατοικίας έπεσαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε ένα κτίριο που διέθετε αρκετά διαμερίσματα. Ο πρώτος απολογισμός της τραγωδίας ανέρχεται μέχρι στιγμής σε οκτώ νεκρούς.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ