ΣΤΗΜΕΝΑ

Γεωργέας: Το έστησαν Μαρινάκης - Αρβανιτίδης

Γεωργέας: Το έστησαν Μαρινάκης - Αρβανιτίδης
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Γεωργέας κατήγγειλε τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιώργο Αρβανιτίδη ότι έστησαν το προ διετίας παιχνίδι Ολυμπιακός - Βέροια 3-0. Ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν δύο ώρες η κατάθεση του πρώην ποδοσφαιριστή της Βέροιας και νυν της ΑΕΚ.

Με τον Νίκο Γεωργέα, ξεκίνησαν οι καταθέσεις των "17" στην δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, για το παιχνίδι πρωταθλήματος Ολυμπιακός - Βέροια 3-0. Σχεδόν δύο ώρες κατέθεσε ο πρώην παίκτης της Βέροιας, η καταγγελία του οποίου προκάλεσε την "έκρηξη" του Γιώργου Αρβανιτίδη.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη των καταθέσεων

"Η γνώμη μου είναι ότι δεν ήταν πέναλτι το δεύτερο γκολ. Δεν ήθελε να διώξει την μπάλα στο πρώτο γκολ. Είπα να το πρώτο, όλοι το λέγαμε, πιο πολύ γελάγαμε. Όλοι το ήξεραν και οι δύο ομάδες το κανόνισαν. Πιστεύω ότι οι πρόεδροι το έστησαν. Ποιος θα το κανονίσει να έρθει 3-0; Οι παίκτες; Πώς; Όταν μπήκε ο Καλογέρης, εγώ είχα βγει. Δεν άκουσα τι του είπαν. Δεν έχω δεχθεί απειλές".

- Γιατί η καταγγελία έγινε μετά από δύο χρόνια;

"Δεν το κατήγγειλα, με φώναξε ο ανακριτής και μου είπε έγινε αυτό και αυτό, του είπα ότι έγινε, δεν κατήγγειλα. Με πήρε τηλέφωνο πήγα και είπα αυτό που έγινε. Μπορεί να μην το έλεγα και ποτέ για να μην κάνω κακό στο όνομα μου. Ο Μελισσανίδης δεν μου είχε πει τίποτα. Δεν τον βλέπω. Καθόλου. Μας βλέπει στο γήπεδο. Στην προπόνηση μία φορά ήρθε. Με ρώτησε ο δικηγόρος της ομάδας έτσι είναι; Και του είπα: έτσι ακριβώς. Δεν είχα μιλήσει με Καλαϊτζίδη μόλις κατέθεσε, ούτε ήξερα ότι είχε καταθέσει ο Μελισσανίδης. Μου λέει ο Ανδρεάδης: να σου πω τι κατέθεσε ο Καλαϊτζιδης. Του λέω: δεν χρειάζεται, θα σου πω εγώ τι έγινε απευθείας.

Στο σημείο εκείνο, παρενέβη ο Αρβανιτίδης: "Ο,τι θέλεις θυμάσαι, όλα είναι κατευθυνόμενα. Δεν ντρέπεσαι λιγάκι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LIVE Blog του Sport24.gr

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ