THE SHOW MUST GO ON LIVE

Ο Σεμέδο δεν ψάχνεται να φύγει από τον Ολυμπιακό

Ο Σεμέδο δεν ψάχνεται να φύγει από τον Ολυμπιακό
Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο EUROKINISSI

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος στο "The Show Must Go On" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο τόνισε ότι δεν ψάχνεται να φύγει από τον Ολυμπιακό και είναι πολύ ευχαριστημένος, ειδικά μετά και την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, όπου παίρνει πλέον 1,2 εκατ. ευρώ.

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος μίλησε στην εκπομπή "The Show Must Go On" της Δευτέρας (7/6) και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο, για τον οποίον έγραψε και ο Αντώνης Οικονομίδης στο SPORT24, αναλύοντας τα δεδομένα.

Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ των Πειραιωτών δεν ψάχνεται να φύγει από τον Ολυμπιακό, όπως για παράδειγμα ο Σα ή ο Καμαρά, όπου θεωρούν πως είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα τους. Ο Σεμέδο. ειδικά μετά και την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, όπου παίρνει πλέον 1,2 εκατ. ευρώ, είναι πολύ ευχαριστημένος στους ερυθρόλευκους.

Έχει ανοικτές τις κεραίες του, δεν κλείνει καμία πόρτα, όμως δεν είναι σε φάση να θέλει πάση θυσία να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Επομένως, η παραμονή του στο λιμάνι για τρίτη σεζόν δεν θα πρέπει σε καμία των περιπτώσεων να αποκλειστεί.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή της Δεύτέρας (7/6):

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ