ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Γεννητούρια εν ώρα αγώνα στον Εργοτέλη

Γεννητούρια εν ώρα αγώνα στον Εργοτέλη
Εργοτέλης, Ξάνθη INTIME SPORTS

Ενώ γινόταν το ματς του Εργοτέλη με την Ξάνθη στα Πηγάδια, η σύζυγος του Μπόγιαν Σαράνοφ έφερνε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Απογοήτευση στην ομάδα του Ηρακλείου με τη νίκη του Πανθρακικού.

Ο Μπόγιαν Σαράνοφ υπερασπιζόταν το Σάββατο (18/4) την εστία του Εργοτέλη στο ματς με την Ξάνθη και την ίδια ώρα η σύζυγός του γεννούσε τον γιο τους. Η Ιβάνα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο παιδάκι και η ΠΑΕ ευχήθηκε ''υγεία, καλοτυχία κα καλή ανατροφή''.

Από εκεί και πέρα, ο Εργοτέλης έκανε την υπέρβαση απέναντι στην Ξάνθη (0-1), αλλά η νίκη του Πανθρακικού κόντρα στον Παναθηναϊκό απογοήτευσε. Έτοιμος ο Γιοβάνοβιτς, θεραπεία για Κοζορώνη και Ρέντζα.

Η μεγάλη επιτυχία του Εργοτέλη να επικρατήσει της Ξάνθης στα Πηγάδια ανέβασε το ηθικό της ομάδας του Ηρακλείου, που συνέχισε να πιστεύει στο θαύμα της παραμονής. Το τρίποντο του Πανθρακικού σε βάρος του Παναθηναϊκού, ωστόσο, σκόρπισε απογοήτευση στους Κρητικούς, που είναι στο -6 από Λεβαδειακό, Πλατανιά, Πανθρακικό και Βέροια.

Έπειτα από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη, οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη επέστρεψαν την Κυριακή (19/4) στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου σταδίου για πρωινή προπόνηση. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Σαββάτου έκαναν αποθεραπεία, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με σουτ.

Κανονικά προπονήθηκε ο Γιοβάνοβιτς, ενώ ο Μπουρσέλης γυμνάστηκε ατομικά. Θεραπεία έκαναν οι Κοζορώνης και Ρέντζας, λόγω φλεγμονής στα δάχτυλα του ποδιού και ενοχλήσεων στον αστράγαλο αντίστοιχα. Οι Λυκογιάννης και Χαντί έχουν προσβληθεί από ίωση και δεν προπονήθηκαν.Η επόμενη προπόνηση της ομάδας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Τρίτη στις 18:00, καθώς τη Δευτέρα (20/) δόθηκε ρεπό στους παίκτες από τον Γιάννη Ταουσιάνη.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ