LA LIGA

Γεννήθηκε ο γιος του Πουέρτα

Γεννήθηκε ο γιος του Πουέρτα
New Image

Η σύζυγος του αδικοχαμένου παίκτη της Σεβίλλης, Αντόνιο Πουέρτα, έφερε στον κόσμο το παιδί τους, που θα πάρει το όνομα Αίτορ Αντόνιο

Το νεογέννητο, το οποίο ζυγίζει 3 κιλά και 300 γραμμάρια, χαίρει άκρα υγείας, με το όνομα Αίτορ να του δίνεται καθώς είναι αυτό που είχαν επιλέξει μαζί οι γονείς του, ενώ το όνομα Αντόνιο του δόθηκε στη μνήμη του πατέρα του, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τη μάχη με το θάνατο, τρεις ημέρες μετά την κατάρρευσή του στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Σεβίλλη-Χετάφε για το πρωτάθλημα.
Το πρώτο δώρο για τον μικρό Αιτόρ Αντόνιο Πουέρτα ήταν η κάρτα μέλους της Σεβίλλης, με το νούμερο 45.284. Συμβολικά, το πρώτο παιχνίδι του ως μέλους της Σεβίλλης θα είναι η αποψινή αναμέτρηση (23/10) κόντρα στη Στεάουα για το Τσάμπιονς Λιγκ, με τον πατέρα του να παίρνει το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης με την ομάδα του, αλλά να μην καταφέρνει να δίνει το παρών, προδομένος από την καρδιά του.

Είναι προφανές πως ο μικρός δεν θα βρεθεί στις εξέδρες του "Σάντσεθ Πιθχουάν", αλλά θα είναι παρών στη μνήμη των οπαδών: υπάρχουν ήδη προετοιμασίες για πανό και πλακάτ προκειμένου να του δώσουν το "καλοσώρισμα", ενώ πολλοί από τους οπαδούς πήγαν στο νοσοκομείο για να δουν από κοντά την μητέρα και το νεογέννητο.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτοί, καθώς επισκέφτηκαν το νοσοκομείο αρκετοί παίκτες της Σεβίλλης, καθώς και ο πρόεδρος των Ανδαλουσιανών, Χοσέ Μαρία ντελ Νίδο, φέρνοντας μάλιστα ρούχα με το σήμα της ομάδας, ως δώρο στον μικρό Πουέρτα.

Εν τω μεταξύ, όπως αποκάλυψε η ισπανική εφημερίδα "El pais", η Σεβίλλη αποφάσισε να ακολουθήσει τη συμβουλή του Χουάντε Ράμος, αλλάζοντας τη διαδικασία με την οποία τιμάει τη μνήμη του Αντόνιο Πουέρτα σε κάθε εντός έδρας ματς.

Μέχρι πρότινος οι ομάδες που έρχονταν στον "Σάντσεθ Πιθχουάν" κατέθεταν λουλούδια στο μέρος που είχε χάσει τις αισθήσεις του ο Πουέρτα και κατά τη διάρκεια του 16ου λεπτού, το νούμερο δηλαδή της φανέλας που φορούσε ο αριστερός μπακ (αποσύρθηκε από το σύλλογο μέχρι ο Αίτορ Αντόνιο να συμπληρώσει τα 18 του χρόνια), οι φίλαθλοι κρατούσαν ενός λεπτού σιγή.

Σύμφωνα με τον τεχνικό όμως αυτός ο συγκεκριμένος φόρος τιμής έριχνε ψυχολογικά τους παίκτες του, που ήταν επηρεασμένοι από τον χαμό του πρώην συμπαίκτη τους.

Από εδώ και πέρα, η φιλοξενούμενη ομάδα θα μπορεί να καταθέτει τα λουλούδια τη στιγμή που θα μπαίνει στο στάδιο, ενώ στο 16ο λεπτό θα ζητείται από τους οπαδούς να τραγουδούν το όνομα του Πουέρτα, αποφεύγοντας να ακολουθήσουν το ένα λεπτό σιγής.












TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ