CONFERENCE LEAGUE

Γενικός διευθυντής Σλόβαν: "Μόνο 200 φίλαθλοι στο ματς με ΠΑΟΚ, είμαστε σοκαρισμένοι, είναι κοροϊδία"

Οι παίκτες της Σλόβαν στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό
Οι παίκτες της Σλόβαν στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό INTIME SPORTS

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα αναμένεται να διεξαχθεί με την παρουσία 200 φιλάθλων, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της σλοβακικής ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα (25/11, 19:45, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) σε ένα παιχνίδι που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Η επιδημιολογική εικόνα στη Σλοβακία είναι επιβαρυμένη, κάτι που έχει φέρει ως αποτέλεσμα τη λήψη μέτρων από την κυβέρνηση της χώρας. Έτσι, σύμφωνα και με τις νέες αποφάσεις θα μπορέσουν να φιλοξενηθούν τα πολύ 200 άτομα στο παιχνίδι κόντρα στον Δικέφαλο.

Αυτό το γεγονός έχει προκαλέσει την αντίδραση των ανθρώπων της Σλόβαν που ανέστειλαν την πώληση των εισιτηρίων. Μάλιστα, ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Ιβάν Κμότρικ, κάνει λόγο για κοροϊδία και ένα μεγάλο χαστούκι που ισοδυναμεί με θανατηφόρο χτύπημα.

"Δεν έχω λόγια, και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος. Είμαστε σοκαρισμένοι, αηδιασμένοι και απογοητευμένοι. Μετά από μια μακρά και επίπονη περίοδο, όπου αντιμετωπίσαμε τεράστιες απώλειες, δεχόμαστε άλλο ένα τεράστιο πλήγμα. Κυριολεκτικά ένα χτύπημα κάτω από τη μέση. Θεωρούμε κοροϊδία τη παρουσία μόνο 200 φιλάθλων. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του γι' αυτό, αλλά σήμερα δεχτήκαμε άλλο ένα χαστούκι, δεχθήκαμε κυριολεκτικά ένα θανατηφόρο χτύπημα" ανέφερε συγκεκριμένα.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ