ΙΝΤΕΡ

Gazzetta dello Sport: "Ο Μαυροπάνος είναι μέσα στη μεταγραφική λίστα της Ίντερ για το καλοκαίρι"

Ο Ντίνος Μαυροπάνος με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ σε ματς της Premier League απέναντι στην Έβερτον | 2 Μαρτίου 2024
Ο Ντίνος Μαυροπάνος με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ σε ματς της Premier League απέναντι στην Έβερτον | 2 Μαρτίου 2024 @2024 JON SUPER/AP IMAGES

Η Ίντερ κοιτάζει την επόμενη ημέρα σε περίπτωση που δεν έχει τους Ντε Φράι και Ατσέρμπι στο κέντρο της άμυνας τη νέα σεζόν και σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" ο Ντίνος Μαυροπάνος είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρό της.

Η Ίντερ καλπάζει προς την κατάκτηση του σκουντέτο έχοντας αποκτήσει εδώ και καιρό διψήφια διαφορά από τους διώκτες της ωστόσο αυτό δεν κάνει τους διοικούντες τον μιλανέζικο σύλλογο να εφησυχάζουν.

Τουναντίον, με τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού να πλησιάζει και τους Φραντσέσκο Ατσέρμπι και Στέφαν Ντε Φράι να μην είναι σίγουροι για το ρόστερ της ομάδας του Σιμόνε Ιντζάγκι ενόψει της νέας σεζόν, οι πρώτες σκέψεις έχουν ήδη καταγραφεί, με την "Gazzetta dello Sport" να βάζει στο κάδρο και έναν Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή.

Gazzetta dello Sport: "Ο Μαυροπάνος είναι μέσα στη μεταγραφική λίστα της Ίντερ για το καλοκαίρι"

Αυτός είναι ο Ντίνος Μαυροπάνος, με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας να αναφέρει πως ο παίκτης που αρέσει πρωτίστως στην Ίντερ είναι ο Κιμ, που πουλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Νάπολι στην Μπάγερν έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ, και τους Σμόλινγκ και Μαυροπάνο να βρίσκονται επίσης ψηλά στη λίστα της.

"Δεν είναι πάντα βασικός, στην καριέρα του έχει παίξει είτε σε άμυνα με τρεις είτε με τέσσερις, οι συστατικές επιστολές για εκείνον ήταν εξαιρετικές από την εποχή που αγωνιζόταν στην Στουτγκάρδη.

Παραμένει μέχρι και σήμερα στα ραντάρ της Ίντερ", αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα για τον 26χρονο διεθνή στόπερ.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ