APERTURA

"Γάζωσε" την Ιντεπεντιέντε η Λανούς

"Γάζωσε" την Ιντεπεντιέντε η Λανούς
Λανούς Χοσέ Σαντ

Με τέσσερα γκολ του Χοσέ Σαντ η Λανούς επικράτησε της Ιντεπεντιέντε με 5-1 στο "Fortaleza" και διατηρήθηκε στην κορυφή του "Clausura" (videos)

Ο Σαντ με αυτά τα τέρματα έφτασε τα 8 στο πρωτάθλημα και πέρασε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερς, αφήνοντας δεύτερο με 6 γκολ τον Λουτσιάνο Λεγκουϊσαμόν της Άρσεναλ Σαραντί.
Έναν βαθμό λιγότερο έχει η Κολόν Σάντα Φε, η οποία είχε κερδίσει στην Παρασκευή την Ουρακάν με 1-0 μέσα στο "Tomás Adolfo Ducó", χάρη σε τέρμα του Αλφρέδο Ραμίρες.

Έναν βαθμό πίσω από αυτήν ακολουθεί η Βέλεζ Σάρσφιλντ, η οποία το Σάββατο επικράτησε με 2-1 της Μπάνφιλντ στο "José Amalfitani", έχοντας σκόρερς τους Ερνάν Λόπες και Μαξιμιλιάνο Μοράλες.

Η Ρίβερ Πλέιτ έμεινε τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή, καθώς ηττηθηκε με 0-1 από την Ράσινγκ Κλουμπ στο "Cilindro" του Αβεγιανέδα, με την αναμέτρηση να κρίνει το τέρμα του Πάμπλο Λουγκουέρσιο.

Επιστρέφοντας στις αναμετρήσεις της Κυριακής, η Μπόκα Τζούνιορς υποχρεώθηκε σε νέα απώλεια μέσα στο "Bombonera", καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με την Γοδόι Κρουζ.

Ο Οσβάλντο Γκαϊτάν έδωσε προβάδισμα στους "Xeneizes" στο 37', όμως ο Λεάντρο Καρούσο τους ισοφάρισε στο 61' και πλέον είναι στην 9η θέση, 7 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Ο Σεμπαστιάν Ρομέρο ήταν βασικός για την Χιμνάσια Λα Πλάτα, η οποία ισοφαρίστηκε από την Εστουντιάντες στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ως αλλαγή αγωνίστηκε ο Κριστιάν Λεντέσμα στην ισοπαλία (1-1) της Σαν Λορέντζο με την Άρσεναλ Σαραντί, όπως και ο Εζέκιελ Γκονζάλες στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Ροσάριο Σεντράλ επί της Σαν Μαρτίν με αυτογκόλ του Ανχέν (0-1).

Μετά από καιρό ξεκίνησε βασικός ο Λέονελ Νούνιες για την Ιντεπεντιέντε και ήταν ο παρτενέρ στην επίθεση του Ντάνιελ Μοντενέγκρο, στην εφιαλτική βραδιά κόντρα στην Λανούς.

Πρώτη φορά για φέτος αγωνίστηκε βασικός ο Ροντρίγκο Αρτσούμπι για την Ρίβερ Πλέιτ και μάλιστα στην θέση του αριστερού μπακ, ενώ φυσικά στην ενδεκάδα της Τίγκρε ήταν και Ροντόλφο Αρουαμπαρένα, με την ομάδα του στερείται την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Χιμνάσια Χουχούι στα τελευταία λεπτά (1-1).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

Παρασκευή

Άρσεναλ Σαραντί - Σαν Λορέντζο 1-1 (4' Λεγκουσαμόν / 66' Σιλβέρα)
Ουρακάν - Κολόν Σάντα Φε 0-1 (13' Αλφρέδο Ραμίρες)

Σάββατο
Ράσινγκ Κλουμπ - Ρίβερ Πέιτ 1-0 (18' Λουγκουέρσιο)
Χιμνάσια Χουχούι - Τίγκρε 1-1 (88' Ρικάρντο Γκόμες / 47' Λούνα)
Νιούελς Ολντ Μπόις - Αρχεντίνος Τζούνιορς 1-1 (53' Ντιέγκο Αρμάνι / 76' Κανούτο)
Βέλεζ Σάρσφιλντ - Μπάνφιλντ 2-1 (45' Ερνάν Λόπες, 83' Μαξιμιλιάνο Μοράλες / 56' Μπερτότο)

Κυριακή
Χιμνάσια Λα Πλάτα - Εστουντιάντες 1-1 (72' Χουάν Κουέβας / 97' Πρέτε)
Μπόκα Τζούνιορς - Γοδόι Κρουζ 1-1 (37' Γκαϊτάν / 61' Καρούσο)
Σαν Μαρτίν - Ροσάριο Σεντράλ 0-1 (68' αυτ. Ανχέν)
Λανούς - Ιντεπεντιέντε 5-1 (13' Βαλέρι, 43', 80', 90' και 94' πέν. Σαντ / 23' Μανκουέλο)

Λανούς - Ιντεπεντιέντε 5-1



Μπόκα - Γοδόι Κρουζ 1-1



Σαν Μαρτίν - Ροσάριο Σεντράλ 0-1



Χιμνάσια Λ.Π. - Εστουντιάντες 1-1



Βέλεζ - Μπάνφιλντ 2-1



Νιούελς - Αρχεντίνος 1-1



Χιμνάσια Χ. - Τίγκρε 1-1



Ράσινγκ - Ρίβερ Πλέιτ 1-0



Ουρακάν - Κολόν 0-1



Άρσεναλ - Σαν Λορέντζο 1-1











































































TAGS APERTURA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ