GAME NIGHT

Game Night για τον μεγάλο τελικό Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Οι Παντελής Βλαχόπουλος, Θέμης Καίσαρης, Παντελής Διαμαντόπουλος και Τσάρλυ
Οι Παντελής Βλαχόπουλος, Θέμης Καίσαρης, Παντελής Διαμαντόπουλος και Τσάρλυ 24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Η Game Night του Σαββάτου (22/05) με τον Παντελή Βλαχόπουλο θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, με pre game στις 19:30 και post game στις 23:00. Μαζί του οι Παντελής Διαμαντόπουλος, Θέμης Καίσαρης και Τσάρλυ.

Η αντίστροφη μέτρηση για την στέψη του Κυπελλούχου Ελλάδας για τη σεζόν 2020/21 άρχισε, καθώς Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου (22/05, 21:00, Cosmote Sport 1, LIVE SPORT 24).

Το φαντασμαγορικό late night show του SPORT 24, η Game Night, με κεντρικό παρουσιαστή τον Παντελή Βλαχόπουλο, δεν θα μπορούσε να είναι απούσα από το μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Η κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα θα μεταφέρει όλες τις εξελίξεις πριν και μετά από την σπουδαία αναμέτρηση, με pre game στις 19:30 και post game στις 23:00, ενώ μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο θα είναι οι Παντελής Διαμαντόπουλος, Θέμης Καίσαρης και Τσάρλυ που θα αναλύσουν τη μεγάλη "μονομαχία". Παράλληλα, οι Σταύρος Γεωργακόπουλος και Σάββας Τζιομπάνογλου μεταφέρουν όσα συμβαίνουν στο ΟΑΚΑ

Game Night, τα αθλητικά βράδια, τα ζούμε μαζί.

TAGS GAME NIGHT ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ