ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γαλλία - Φινλανδία: Πάγωσαν τους τρικολόρ με δύο σούπερ γκολ μέσα σε 3 λεπτά

Οι παίκτες της Φινλανδίας πανηγυρίζουν γκολ τους κόντρα στην Γαλλία σε διεθνή φιλική αναμέτρηση στο Stade de France
Οι παίκτες της Φινλανδίας πανηγυρίζουν γκολ τους κόντρα στην Γαλλία σε διεθνή φιλική αναμέτρηση στο Stade de France AP PHOTO/MICHEL EULER

Η Φινλανδία πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό κόντρα στην Γαλλία σε διεθνές φιλικό, με δύο παίκτες που έκαναν ντεμπούτο με την εθνική τους ομάδα να παραβιάζουν δις μέσα σε λίγα λεπτά την εστία των παγκόσμιων πρωταθλητών (VIDEO).

Αν η Γαλλία νόμιζε πως θα είχε εύκολο έργο απέναντι στην θεωρητικά υποδεέστερη Φινλανδία, αντιλήφθηκε νωρίς πως είχε εσφαλμένη εντύπωση, με τους Φινλανδούς να κάνουν σούπερ έκπληξη προηγούμενοι 2-0 στο ημίχρονο.

Το έκαναν μάλιστα με τρόπο εκκωφαντικό αφού δύο παίκτες που έκαναν ντεμπούτο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους μετά από την πρώτη κλήση που δέχτηκαν από τον Μάρκου Κανέρβα, βρήκαν δίχτυα.

Στο 28' ο Φορς έφυγε ταχύτατα στην κόντρα και εκτέλεσε με άπιαστο σουτ εντός περιοχής τον Μανταντά ενώ στο 31' ο γκολκίπερ της Μαρσέιγ δέχτηκε ακόμα πιο ισχυρό σοκ, με τον Βαλακάρι να σκοράρει με σουτ-φωτοβολίδα εκτός περιοχής για να γράψει το 2-0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ