ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τουρκία - Κροατία: Χάθηκε η μπάλα πριν σκοράρει ο Ουντέρ


Ουντέρ και Τοσούν πανηγυρίζουν γκολ της Τουρκίας κόντρα στο Μαυροβούνιο σε διεθνές ποδοσφαιρικό παιχνίδι
Ουντέρ και Τοσούν πανηγυρίζουν γκολ της Τουρκίας κόντρα στο Μαυροβούνιο σε διεθνές ποδοσφαιρικό παιχνίδι AP PHOTO/RISTO BOZOVIC

Τουρκία και Κροατία έδωσαν ρεσιτάλ επιθετικού ποδοσφαίρου στη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση στην Κωνσταντινούπολη, με αποκορύφωμα να αποτελεί η φάση του 3-3 όπου οι γηπεδούχοι έκρυψαν τη μπάλα πριν εκτελέσει ο Ουντέρ (VIDEO).

Ματς χάρμα ειδέσθαι έλαβε χώρα στο "Vodafone Park" της Κωνσταντινούπολης το βράδυ της Τετάρτης (11/11), με την Τουρκία να υποδέχεται την Κροατία σε μία αναμέτρηση φιλικού χαρακτήρα και τις δύο ομάδες να σερβίρουν γκολ και θέαμα στο τηλεοπτικό κοινό (δεν είχε κόσμο το γήπεδο ελέω κορονοϊού).

To highlight πάντως της βραδιάς άνηκε στην ομάδα του Σενόλ Γκιουνές, με την Τουρκία να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα στο 58' και να ισοφαρίζει σε 3-3 (σκορ που έμελε να μείνει ως το φινάλε) "εξαφανίζοντας" τη μπάλα από το χορτάρι.

Ο Οζκάν πέρασε κάθετη πάσα προς το ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Γιαζίτσι την άφησε να περάσει κάτω από τα πόδια του, με τη μπάλα να φτάνει στον Τοσούν που την έστρωσε με τακουνακι στον Ουντέρ και τον επιθετικό της Λέστερ να κεραυνοβολεί με άπιαστο δεξί σουτ εκτός περιοχής τον γκολκίπερ Σλούγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ