ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

Γαλλία: Αποσύρεται ο Ολιβιέ Ζιρού από την Εθνική μετά το Euro

Ο Ολιβιέ Ζιρού της Γαλλίας σε στιγμιότυπο του αγώνα με το Μαρόκο για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Αλ Μπαΐτ", Αλ Κορ | Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022
Ο Ολιβιέ Ζιρού της Γαλλίας σε στιγμιότυπο του αγώνα με το Μαρόκο για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Αλ Μπαΐτ", Αλ Κορ | Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 © 2022/MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Ολιβιέ Ζιρού, κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών με τους "μπλε" ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τα διεθνή του καθήκοντα με την Εθνική Γαλλίας μετά την ολοκλήρωση του Euro 2024.

Ο Ολιβιέ Ζιρού, πρώτος σκόρερ, όλων των εποχών με την Εθνική Γαλλίας ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από τους "μπλε" μετά την ολοκλήρωση του Euro 2024.

Ο επιθετικός της Μίλαν, μετρά 131 συμμετοχές και 57 γκολ από το 2011 που αγωνίζεται με το εθνόσημο.

Ο 37χρονος δήλωσε στην Equipe ότι με την αποχώρησή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Γάλλων επιθυμεί να ανοίξει το δρόμο για την είσοδο νεαρότερων παικτών.

Γαλλία: Αποσύρεται ο Ολιβιέ Ζιρού από την Εθνική μετά το Euro
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ EQUIPE

Πιο αναλυτικά, ο Ζιρού σημείωσε : "Προφανώς θα μου λείψει πολύ η Εθνική Γαλλίας, αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αφήσω χώρο για τους νεαρότερους ποδοσφαιριστές."

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από λίγο χρονικό διάστημα ο αρχισκόρερ των "μπλε" αποκτήθηκε από τους Los Angeles FC καθώς είπε το μεγάλο αντίο στην Μίλαν.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO 2024 ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ