ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Γαλανόλευκη" εξέδρα και στην Μπρατισλάβα

"Γαλανόλευκη" εξέδρα και στην Μπρατισλάβα
INTIME SPORTS

Η Εθνική μας ομάδα θα έχει και στην Μπρατισλάβα στην αναμέτρηση με την Σλοβακία την συμπαράσταση των Ελλήνων φιλάθλων. Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΠΟ για τα εισιτήρια

Την δική της "γαλανόλευκη" εξέδρα θα έχει η Εθνική μας ομάδα στην Μπρατισλάβα και στην αναμέτρηση της Τρίτης (16/10) κόντρα στην Σλοβακία για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ του 2014.

Μετά και την ισοπαλία με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη το ματς με την Σλοβακία είναι αρκετά κρίσιμο και οι Έλληνες φίλαθλοι θέλουν να συμπαρασταθούν στους παίκτες του Φερνάντο Σάντος για να φτάσουν στη νίκη.

Οι Έλληνες φίλαθλοι θα είναι περίπου 600 στην Μπρατισλάβα και μάλιστα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια τα οποία κοστίζουν 10 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: " Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει πως τα εναπομείναντα εισιτήρια για τον αγώνα της Εθνικής με τη Σλοβακία στις 16/10/2012 (20.30 τοπική, Μπρατισλάβα, γήπεδο Pasienky) θα διατίθενται ως εξής:

Θα λειτουργεί ταμείο αποκλειστικά για τους Έλληνες φιλάθλους στο Στάδιο Pasienky (πρόσβαση από την οδό Trnavska, πίσω από την KANT ARENA – κίτρινο κλειστό γυμναστήριο) τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

15/10: 16.00-19.00

16/10: 10.00-17.00

H τιμή κάθε εισιτηρίου είναι 10 ευρώ.

Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται αποκλειστικά σε Έλληνες ή Κύπριους υπηκόους. Η παραλαβή τους θα γίνεται μόνο με επίδειξη διαβατηρίου ή αστυνομικής ταυτότητας. Σε περίπτωση μη επίδειξης κάποιου από τα ανωτέρω αναφερόμενα έγγραφα, δε θα πωλούνται εισιτήρια.

Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά μεμονωμένους φιλάθλους και ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να προμηθεύεται μέχρι και τέσσερα (4) εισιτήρια. Απαγορεύεται η χρήση των εισιτηρίων για εμπορικούς, διαφημιστικούς ή πάσης φύσεως προωθητικούς λόγους.

Τις ανωτέρω ημέρες και ώρες θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα εισιτήρια τους και όσοι φίλαθλοι έχουν προβεί ήδη σε online αγορά. Η παραλαβή θα γίνεται σύμφωνα με την παραπάνω διαδικασία και σε αντίθετη περίπτωση δεν θα επιστρέφεται το αντίτιμο των εισιτηρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο +30 6943 294719".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ