ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Φρεσκάρεται" ο Πράνιτς στον Παναθηναϊκό

"Φρεσκάρεται" ο Πράνιτς στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου άφησε στην Αθήνα τον Ντανιέλ Πράνιτς προκειμένου να τον ξεκουράσει, αλλά συμπεριέλαβε στην αποστολή του Παναθηναϊκού τους νεαρούς Γιαννιτσάνη, Μουζακίτη, Αγγελόπουλο.

Στην Αθήνα άφησε τον Ντανιέλ Πράνιτς ο Γιάννης Αναστασίου, αφού τον απέκλεισε από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Ξάνθη στα Πηγάδια. Ο Κροάτης μέσος θα προφυλαχθεί και θα διατηρηθεί φρέσκος εν όψει της ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ τη Μεγάλη Τετάρτη 16/4.

Αντίθετα, ο Αναστασίου συμπεριέλαβε στην αποστολή τους νεαρούς Γιαννιτσάνη, Μουζακίτη και Β. Αγγελόπουλο, ως επιβράβευση για την απόδοση τους και την προσπάθεια που καταβάλλουν στις προπονήσεις των Νέων. Οι τρεις βρίσκονται ήδη στη Ξάνθη και θα ενσωματωθούν επί τόπου.

Επίσης, επανέρχεται ο Νταβίντ Μέντες μετά την απουσία του την προηγούμενη εβδομάδα και θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο βασικό σχήμα.

Η αποστολή που θα αναχωρήσει από την Αθήνα, αποτελείται από 17 άτομα, τους Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Νάνο, Μέντες, Αμπέιντ, Λαγό, Δώνη, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Ζέκα, Σίλντενφελντ, Μπεργκ και οι τραυματίες Ντίνας, Μπαϊράμι και Μαρινάκης.

Στο μεταξύ, με μεσημεριανή προπόνηση στο Κορωπί ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη. Ντίνας, Μαρινάκης και Μπαϊράμι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, πάσες με τελειώματα, ασκήσεις κυκλοφορίας και δίτερμα.

Στην προπόνηση ο Αλαφούζος

Όπως συνηθίζει, ο Γιάννης Αλαφούζος μετέβη στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και γευμάτισε μαζί με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, προτού η αποστολή αναχωρήσει για το αεροδρόμιο της Καβάλας. Προηγουμένως, με την ευκαιρία της παρουσίας του παρακολούθησε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού Κ17 με τον Ατρόμητο.

Προτού αποχωρήσει, ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε μία σύντομη συνομιλία με τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Νταμπίζα, για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα ποδοσφαίρου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ