ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON

Φραπάρ: "Εξεπλάγην με τον ορισμό μου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας"

Φραπάρ: "Εξεπλάγην με τον ορισμό μου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας"
2020 RUI VIEIRA / ASSOCIATED PRESS

Η Στεφανί Φραπάρ δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι εξεπλάγην με τον ορισμό της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ενώ στάθηκε και στην ιστορικότητα της απόφασης.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Άρη έχει μείνει στην ιστορία πριν καν ξεκινήσει και αυτό γιατί για πρώτη φορά στα χρόνια που διεξάγεται ο θεσμός τον αγώνα θα διαιτητεύσει γυναίκα.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ το μεσημέρι της Τρίτης (21/5), αυτή θα είναι η Στεφανί Φραπάρ, μια έμπειρη Γαλλίδα που στη μακρά καριέρα της έχει σφυρίξει σε τελικές φάσεις μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων τόσο σε επίπεδο γυναικών όσο και ανδρών.

Η 40χρονη έκανε δηλώσεις στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφερόμενη στο πώς αντέδρασε όταν έμαθε για τον ορισμό της για πρώτη φορά σε ματς ελληνικής διοργάνωσης.

"Ενημερώθηκα από την ομοσπονδία για τον ορισμό μου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και εξεπλάγην. Θα είναι μία ιστορική πρώτη φορά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν έχω περισσότερες πληροφορίες για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά αντιμετωπίζω τον ορισμό μου στον τελικό ως ένα εργαλείο, ώστε να προωθήσω τη διαιτησία γυναικών", δήλωσε η Φραπάρ.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ