ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Φραντζέσκος: "Γελοία τα όσα ακούγονται"

Φραντζέσκος: "Γελοία τα όσα ακούγονται"
φρατζεσκος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Γελοία χαρακτήρισε τα όσα ακούγονται για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό ο τιμ μάνατζερ του Ηλυσιακού Κώστας Φραντζέσκος

" Είναι γελοία τα όσα ακούγονται και δυστυχώς αυτά ακούγονται από σοβαρούς ανθρώπους. Πριν από λίγες αγωνιστικές ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε με 3-0 απ την έδρα μας. Τότε ήμασταν ξεφτιλισμένοι; Πρώτα πρέπει να κοιτάξουν που έχασαν αυτοί τους βαθμούς και μετά να μιλάνε.

Εμείς δεν έχουμε πίεση. Απλώς επειδή ξέρουμε τι έχουμε κάνει και δεν θα ακούσουμε τίποτα παραπάνω. Θα παίξουμε για να νικήσουμε. Έχουμε διαφορετική ψυχολογία απ αυτή του Πανθρακικού. Φυσικό είναι, παίζουν μία κατηγορία. Εμείς είμαστε αδιάφοροι βαθμολογικά. Αυτό μπορεί να έχει το καλύτερο αλλά και το χειρότερο αποτέλεσμα στο γήπεδο. Αλλά εμείς έχουμε καθαρή συνείδηση. Ο κόσμος ξέρει που έχουν χάσει τους βαθμούς.

Δεν υπάρχει καμία πίεση στους παίκτες. Δεν μας ενδιαφέρει τι λένε και τι κάνουν οι άλλοι. Έχουμε απουσίες, οι οποίες όμως είναι γνωστές εδώ και περίπου έναν μήνα. Αν νικούσε ο ΠΑΣ Γιάννινα την Καλαμάτα με 9 παίκτες όλα θα είναι διαφορετικά", τόνισε σε δηλώσεις ο Φραντζέσκος στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sportfm".






TAGS ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ