ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουστέρ: "Η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου" (video)

Φουστέρ: "Η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου" (video)
INTIME SPORTS

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια και να φύγει από την χώρα του, για να ζήσει ο Ντάβιδ Φουστέρ, την καλύτερη και πιο ευτυχισμένη χρονιά της καριέρας του.

Ο Ισπανός άσος, που αναδείχθηκε MVP στο ματς με την ΑΕΛ χάρη στα δύο γκολ (το ένα ήταν άκρως εντυπωσιακό) που πέτυχε, δεν έκρυψε την χαρά του για την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα, ενώ όπως τόνισε εκπλήρωσε τ' όνειρό του.

Όσο για την παραμονή του ανθρώπου που τον έφερε στον Πειραιά, τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε αισιόδοξος και σίγουρος πως με τον "Βάσκο" στον πάγκο, ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει ψηλά.

"Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για την καλύτερη και ποιο ευτυχισμένη χρονιά της καριέρας μου. Είναι μία ιδιαίτερα σεζόν για εμένα, όχι μόνο γιατί κατέκτησα το Πρωτάθλημα, αλλά και γιατί σημείωσα σημαντικά γκολ για τον Ολυμπιακό. Όταν ήρθα στην Ελλάδα, γνώριζα πως ερχόμουν σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο και ήξερα πως πρόκειται για μία ομάδα που συνηθίζει να κατακτά πρωταθλήματα, αλλά και που κάνει σημαντικά πράγματα.

Από την πλευρά μου, ναι, περίμενα πως θα μπορέσω να κάνω σημαντικά πράγματα και εγώ για τον Ολυμπιακό και είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα, καθώς το όνειρο μου εκπληρώθηκε. Πήρα τον τίτλο αλλά και βοήθησα την ομάδα με την απόδοση μου.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα παραμείνει στην ομάδα ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αυτό είναι πάρα πολύ καλό για τον Ολυμπιακό. Είναι ο άνθρωπος που με έφερε στον Ολυμπιακό και μου έδωσε την ευκαιρία να διακριθώ. Πιστεύω πως είναι ο ιδανικός προπονητής ώστε να οδηγήσει την ομάδα την επόμενη χρονιά στις επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο Champions League", δήλωσε ο Ισπανός άσος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ