ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουλάρουν Ιμπαγάσα και Φουστέρ για Μονπελιέ

Φουλάρουν Ιμπαγάσα και Φουστέρ για Μονπελιέ
INTIME SPORTS

Ιμπαγάσα και Φουστέρ προπονήθηκαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει δύο ακόμη λόγους να χαμογελά ενόψει Μονπελιέ (Τρίτη 6/11, 21:45).

Με την πρωινή προπόνηση της Κυριακής (4/11) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ουσιαστικά την προετοιμασία του για την σημαντική αναμέτρηση με τη Μονπελιέ την Τρίτη (6/11, 21:45) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" που διεξάγεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν το Σάββατο (3/11) κόντρα στον ΟΦΗ έκανα αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τακτική και οικογενειακό "διπλό".

Ο Ράφικ Τζιμπούρ εξακολουθεί να έχει κάποιες ενοχλήσεις και ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, ωστόσο ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε λόγους να χαμογελάει καθώς είδε τους Νταβίντ Φουστέρ και Αριέλ Ιμπαγάσα να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης!

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα δει τους δύο ποδοσφαιριστές και στην προπόνηση της Δευτέρας (5/11) και αν αποφασίσει πως βρίσκονται σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας, θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή για την αναμέτρηση με τη Μονπελιέ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ