ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουλάρουν για Ξάνθη και σκέφτονται την Παρί

Φουλάρουν για Ξάνθη και σκέφτονται την Παρί
INTIME SPORTS

Οι Πειραιώτες φουλάρουν για το σαββατιάτικο ματς (14/9, 20:30) για να τελειώνουν με την Ξάνθη και έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους την Παρί. "Σπάει" η χορηγία του ΟΠΑΠ, συνεργασία με Τράπεζα Πειραιώς.

Μπορεί ο κόσμος του Ολυμπιακού να περιμένει πως και πως το πρώτο ματς του Champions League με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν (17/9, 21:45), όμως οι ποδοσφαιριστές κοιτούν αρχικά το παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Ξάνθη.

Οι υποχρεώσεις των διεθνών με τις εθνικές του ομάδες έχουν ολοκληρωθεί, του Ρέντη αναμένεται να γεμίσει και ο Μίτσελ κάνει πλάνα για το ματς με την Ξάνθη.

Η Ακριτική ομάδα είναι επικίνδυνη, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ακολουθεί το πρώτο και μεγάλο ματς του Ολυμπιακού στο Champions League με αντίπαλο την Παρί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Αυτός άλλωστε είναι ο στόχος και η δουλειά του Μίτσελ, να μην αφήνει τους παίκτες του να υποτιμούν το ελληνικό πρωτάθλημα και να κοιτούν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Στον Πειραιά πάντως, φαίνεται πως έχουν την ωριμότητα και θέλουν να τελειώνουν πρώτα με την Ξάνθη κι ας έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το... σεντόνι. "Προτεραιότητα η Ξάνθη και μετά η Παρί" , δήλωσε ο Χαβιέρ Σαβιόλα, δείγμα της σκέψης και της νοοτροπίας που έχουν στο Λιμάνι.

Άλλωστε βασικός στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο κι αν έχει τα μυαλά του μονάχα στην Ευρώπη, μπορεί να το πληρώσει ακριβά.

Το ευχάριστο για τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του είναι πως και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και ο κόσμος της ομάδας, θα είναι στο πλευρό τους. Αρχικά το Σάββατο (14/9, 20:30) και έπειτα στη μεγάλη ευρωπαϊκή γιορτή την Τρίτη (17/9, 21:45).

"Σπάει" τη χορηγία του ΟΠΑΠ

Σ' ό,τι αφορά στην υπόθεση του ΟΠΑΠ και την χορηγία που έχει ο Ολυμπιακός, στον Πειραιά αποφάσισαν να καταγγείλουν τη σύμβαση.

Αυτό που ξεκαθαρίζουν οι "ερυθρόλευκοι" είναι πως αδικούνται και πως δεν είναι σωστός ο τρόπος που μοιράζονται τα χρήματα του Οργανισμού.

Ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αλλά το σίγουρο είναι πως στον Ολυμπιακό είναι ενοχλημένοι από την στάση του ΟΠΑΠ το τελευταίο διάστημα και θα προχωρήσουν σε καταγγελία της σύμβασης.

Συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την εμπορική συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς. Αναλυτικά: "Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει την εμπορική της συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία ξεκινά από την τρέχουσα περίοδο 2013-2014 και θα είναι πενταετούς διάρκειας. Η συνεργασία θα αναπτυχθεί σε πολλούς τομείς, προς όφελος των δύο πλευρών και κυρίως των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Μεταξύ των άλλων, η Τράπεζα Πειραιώς θα εκδώσει σύντομα την πιστωτική κάρτα ¨Τράπεζα Πειραιώς – Ολυμπιακός Πειραιώς¨ με προσφορές και δώρα για όλους τους κατόχους της κάρτας, φίλους του Ολυμπιακού".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ