ΑΡΗΣ

Φουλάρει για Μανιά

Φουλάρει για Μανιά
Μανιάς INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Μανιάς αποτελεί τον Νο1 μεταγραφικό στόχο του Άρη και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο 48ωρο να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου και οι συνεργάτες του βλέπουνε στο πρόσωπο του Μιχάλη Μανιά τον επιθετικό που θα ενισχύσει την γραμμή κρούσης του Άρη.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και ο πρόεδρός της Δημήτρης Ηλιάδης δείχνει αποφασισμένος να κάνει πράξη την επιθυμία του Σερραίου τεχνικού και στο επόμενο 48ωρο αναμένονται εξελίξεις.

Ο Άρης φέρεται να έχει αποκτήσει προβάδισμα στην υπόθεση της απόκτησης του 23χρονου επιθετικού και πρώτου σκόρερ στο τελευταίο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα του πρωταθλητή Απόλλων Σμύρνης.

Εξάλλου και ο Μανιάς δεν κρύβει πως θέλει άμεσα να αποφασίσει στο ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας ώστε να πιάσει δουλειά με τον τρόπο προσέγγισης της ΠΑΕ Άρης να τον κερδίζει.

Στον Άρη εξάλλου επιθυμούν την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού που θα πλαισιώσει τους Αγκάνθο και Αγγελούδη και πολύ περισσότερο δεδομένης της απουσίας του Ισπανού στα πέντε πρώτα παιχνίδια της νέας αγωνιστικής περιόδου λόγω τιμωρίας.

Κατά τα άλλα ένας από τους ποδοσφαιριστές με εμπειρία στην ελληνική Super League που φέρεται να βρίσκονται επίσης στην λίστα του Χατζηνικολάου είναι και ο 27χρονος Βραζιλιάνος Μαρινάλντο Σουμπίνιο.

Ο Σουμπίνιο μπορεί να ανήκει στον Ολυμπιακό ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει ειδοποιηθεί για συμμετοχή του στην καλοκαιρινή προετοιμασία κάτι που σημαίνει ότι λογικά θα δοθεί και πάλι με την μορφή δανεισμού. Όπως και πέρσι στον Ατρόμητο και έναν χρόνο πριν σε ΟΦΗ και Λεβαδειακό.

Μεταξύ άλλων δεν αποκλείεται να τεθεί και πάλι θέμα του Δημήτρη Διαμαντάκου που την περίοδο αυτή συμμετέχει στα γήπεδα της Τουρκίας στο Μουντιάλ U20 με την Εθνική μας ομάδα.

Εν τω μεταξύ μετά την απόκτηση των Γιάννη Παπαδόπουλου και Ροκ Έλσνερ αλλά και την παραμονή του Μπάμπη Οικονομόπουλου δύσκολα να απασχολεί πλέον ο Πορτογάλος Νούνο Κοέλιο για εκ νέου παραμονή του ως δανεικού από την Μπενφίκα. Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Μανόλη Παπαστεριανό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ