PREMIER LEAGUE

Φούλαμ - Άρσεναλ 0-3: Πρεμιέρα με τριάρα

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang, right, is cheered by teammates after scoring during the English Premier League soccer match between Fulham and Arsenal in London, Saturday, Sept. 12, 2020. (Ben Stansall/Pool via AP)
Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang, right, is cheered by teammates after scoring during the English Premier League soccer match between Fulham and Arsenal in London, Saturday, Sept. 12, 2020. (Ben Stansall/Pool via AP) AP

Η Άρσεναλ επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας της νεοφώτιστης Φούλαμ στην πρώτη αγωνιστική της Premier League. Από ένα γκολ οι Λακαζέτ, Μαγκαλιάες και Ομπαμεγιάνγκ.

Εμφατικά ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην Premier League η Άρσεναλ. Οι κανονιέρηδες παίζοντας καλό ποδόσφαιρο επικράτησαν 3-0 της Φούλαμ εκτός έδρας κατακτώντας το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Το σκορ άνοιξε στο 8' ο Λακαζέτ, στο 49' ο Μαγκαλιάες έκανε το 2-0, ενώ το τρίτο γκολ σημείωσε ο Πιέρ-Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ στο 56'.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Φούλαμ μπήκε με ενθουσιασμό στην αναμέτρηση, ωστόσο η Άρσεναλ ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό του ματς. O Ομπαμεγιανγκ τροφοδότησε τον Τζάκα που έπιασε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Ουίλιαν να μην καταφέρνει να κάνει το κοντρόλ και τη μπάλα να φτάνει στον Λακαζέτ που την έστειλε στα δίχτυα με κοντινό πλασέ.

Η Άρσεναλ άγγιξε το γκολ ξανά στο 27' με δοκάρι του Ουίλιαν έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βραζιλιάνου. Στο 37' οι κανονιέρηδες απείλησαν εκ νέου με τον Ομπαμεγιάνγκ, σουτ του οποίου απέκρουσε ο Ρόντακ.

Στο β΄ημίχρονο η φιλοξενούμενοι κλείδωσαν την αναμέτρηση από νωρίς. Στο 49' ο Ουίλιαν εκτέλεσε ένα κόρνερ με τον Μαγκαλιάες να βρίσκει δίχτυα με κεφαλιά μέσα από την περιοχή. Επτά λεπτά αργότερα η Άρσεναλ σημείωσε το 3-0 με πλασέ του Ομπαμεγιάνγκ και τον δραστήριο Γουίλιαν να μοιράζει την δεύτερη του ασίστ.

Μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

ΦΟΥΛΑΜ: Ροντάκ, Οντόι, Έκτορ, Ριμ, Μπράιαν, Ριντ, Κέρνι, Κεμπάνο (63' Ανγκίσα), Όνομα (75' Ριντ), Καβαλέιρο, Καμαρά (63' Μίτροβιτς)

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Χόλντινγκ, Γκαμπριέλ, Τιέρνι, Μπεγερίν, Ελνενί, Τζάκα (79' Θεμπάγιος), Μέιτλαντ-Νάιλς, Ουίλιαν (76' Πεπέ), Λακαζέτ (87' Ενκετιά), Ομπαμεγιάνγκ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου

Φούλαμ - Άρσεναλ 0-3 ( 8'Λακαζέτ, 49'Μαγκαλιάες, 56'Ομπαμεγιάνγκ)

Κρίσταλ Πάλας - Σαουθάμπτον (17:00)

Λίβερπουλ - Λιντς (19:30)

Γουέστ Χαμ - Νιούκαστλ (22:00)

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου

Γουέστ Μπρόμ - Λέστερ (16:00)

Τότεναμ - Έβερτον (18:30)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Γουλβς (20:00)

Μπράιτον - Τσέλσι (22:15)

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ