ΠΑΟΚ

Φόβοι για τιμωρία έδρας στον ΠΑΟΚ

Φόβοι για τιμωρία έδρας στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φοβούνται για την τιμωρία της έδρας τους μετά τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο "Πανθεσσαλικό"

Σύμφωνα με το " olaPAOK.gr ", άνθρωποι της διοίκησης του ΠΑΟΚ, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου εξέφρασαν τους φόβους τους για πιθανή τιμωρία της έδρας τους.

Βέβαια, για το αν θα γίνει κάτι τέτοιο θα εξαρτηθεί από την έκθεση της Αστυνομίας και το τί θα έχει καταγράψει ο παρατηρητής του αγώνα.

Ήδη ο ΠΑΟΚ μετρά μια τιμωρία της έδρας του. Μετά τα επεισόδια στον αγώνα με τον Άρη, ο "δικέφαλος" αγωνίστηκε χωρίς τον κόσμο του απέναντι στον Πανιώνιο.

Αυτό σημαίνει ότι αν τα επεισόδια στο "Πανθεσσαλικό" χαρακτηριστούν "ευρείας κλίμακας", τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να παρουσιαστεί στον Αθλητικό Δικαστή ως υπότροπος, ενώ το σενάριο για νέο αποκλεισμό της "Τούμπας" θα είναι ορατό.

Μάλιστα, στον ΠΑΟΚ φοβούνται ότι αυτά τα ματς θα είναι ο αγώνας ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα. Αγώνες εξίσου σημαντικοί που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας στις εγχώριες διοργανώσεις.

Στην περίπτωση, όμως, που τα επεισόδια χαρακτηριστούν "εκτεταμένα", τότε ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Την κατάσταση κάνει ακόμη πιο δύσκολη το γεγονός ότι μετά το τέλος του αγώνα υπήρχαν σπασμένα καθίσματα, αλλά και το γεγονός πως έγιναν επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου.

Τέλος, η χρήση χημικών, αλλά και η καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα "βαραίνουν" αρκετά τον "δικέφαλο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ