ΑΓΓΛΙΑ

Φοβάται για Ρούνεϊ ο Καπέλο

Manchester City coach Pep Guardiola, right, gives instructions from the side line to his player Bernardo Silva during the first leg, round of sixteen, Champions League soccer match between Schalke 04 and Manchester City at Veltins Arena in Gelsenkirchen, Germany, Wednesday Feb. 20, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP Photo/Martin Meissner

Ο Φάμπιο Καπέλο φοβάται για την κατάσταση του Γουέιν Ρούνεϊ μετά την αποκάλυψη για εξωσυζυγική σχέση με ιερόδουλη. Σκέψεις για να τον αφήσει εκτός αποστολής στο ματς με την Ελβετία.

Η ποδοσφαιρική Αγγλία συγκλονίζεται από το νέο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει και έχει ως πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Γουέιν Ρούνεϊ και μια ιερόδουλη.

Οι απιστίες φαίνεται πως είναι στο αίμα των Άγγλων διεθνών ποδοσφαιριστών, αφού τα τελευταία δυο χρόνια έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας αρκετές πικάντικες ιστορίες με πρωταγωνιστές τους παίκτες των λιονταριών.

Τελευταία αποκάλυψη έγινε την Κυριακή ( Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ ) με τον Γουέιν Ρούνεϊ να απατά την έγκυο σύζυγό του το 2009 με ιερόδουλη.

Διαβάζοντας το δημοσίευμα ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει γίνει ράκος και σύμφωνα με την Mirror ο Φάμπιο Καπέλο σκέφτεται να τον αφήσει εκτός αποστολής για το ματς με τη Ελβετία, αφού σε συζήτηση που είχαν μεταξύ τους διαπίστωσε πως ο 25χρονος άσος είναι σε τραγική κατάσταση.

Όπως ισχυρίζεται το δημοσίευμα ο Ρούνεϊ έχει κλείσει το τηλέφωνο του και δεν θέλει να έχει επικοινωνία με κανένα κοντινό πρόσωπο, γεγονός που έχει ανησυχήσει τους συμπαίκτες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ