PREMIER LEAGUE

"Φωτιά" στην κορυφή!

"Φωτιά" στην κορυφή!
Σάντα Κρουζ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Μπλάκμπερν και η Τσέλσι ελπίζει ακόμα για τον τίτλο

Η ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Ρόκε Σάντα Κρουζ. Στο 21', ο Παραγουανός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των Ρίο Φέρντιναντ-Νεμάνια Βίντιτς και από το ύψος του πέναλτι με δεξί πλασέ "έγραψε" το 1-0 για την Μπλάκμπερν.
Από εκείνο το σημείο, όμως, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε απίθανες ευκαιρίες για να πάρει ακόμα και τη νίκη, αλλά ο Μπραντ Φρίντελ μέχρι το 88' ήταν ανίκητος! Με σωρεία εκπληκτικών αποκρούσεων, ο Αμερικανός τερματοφύλακας ήταν απροσπέλαστος, αλλά δύο λεπτά πριν από τη συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών, δεν κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του.

Στο 88', ο Λουΐς Νάνι εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Πολ Σκόουλς έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Κάρλος Τέβεζ με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας των γηπεδούχων. To τελικό 1-1 διατήρησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρώτη θέση με 81 βαθμούς, αλλά η δεύτερη μείωσε στους τρεις, καθώς έχει 78.

"Διπλό" παραμονής
Η Μπόλτον αναπνέει ακόμα! Επιβλήθηκε της Μίντλεσμπρο με 1-0 στο "Ρίβερσαϊντ", πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στην Premier League και ύστερα από αρκετό καιρό πέρασε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. "Χρυσός" σκόρερ για τους νικητές ο Γκάβιν ΜακΚάν στο 61ο λεπτό. Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος κάθισε στον πάγκο, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή από τον Γκάρι Μέγκσον.

Αντίθετα, η Φούλαμ πρέπει να κάνει τα πλάνα της για την Championship, καθώς γνώρισε την ήττα από τη Λίβερπουλ με 2-0 στο "Κρέιβεν Κότατζ" και πλέον μόνο με... θαύμα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Οι "κόκκινοι" αγωνίστηκαν με αρκετούς αναπληρωματικούς παίκτες και χωρίς τους ηγέτες της (Τζέραρντ, Τόρες), αλλά έφτασαν σχετικά εύκολα στην κατάκτηση των τριών βαθμών με τα τέρματα των Πέναντ (17') και Κράουτς (70').

Στο Λονδίνο, η Άρσεναλ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Ρέντινγκ με 2-0. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ κατέκτησε τους τρεις βαθμούς χάρη στα γκολ των Αντεμπαγιόρ (30') και Ζιλμπέρτο Σίλβα (38').

Στο "JJB", Γουΐγκαν και Τότεναμ ήρθαν ισόπαλες 1-1, με το σκορ να διαμορφώνεται στο πρώτο δωδεκάλεπτο, ενώ η Γουέστ Χαμ επιβλήθηκε της απογοητευτικής Ντέρμπι Κάουντι με 2-1 στο "Άπτον Παρκ".

Τα γκολ από το "Ίγουντ Παρκ"



ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πέμπτη (17/4):
Έβερτον-Τσέλσι 0-1 (41' Εσιέν)

Σάββατο (19/4):
Άρσεναλ-Ρέντινγκ 2-0 (30' Αντεμπαγιόρ, 38' Σίλβα)
Φούλαμ-Λίβερπουλ 0-2 (17' Πέναντ, 70' Κράουτς)
Γουέστ Χαμ-Ντέρμπι Κάουντι 2-1 (20' Ζαμόρα, 77' Κόουλ-65' Μιρς)
Μίντλεσμπρο-Μπόλτον 0-1 (61' ΜακΚάν)
Γουΐγκαν-Τότεναμ 1-1 (12' Χέσκεϊ-6' Μπερμπάτοβ)
Μπλάκμπερν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1 (21' Σάντα Κρουζ-88' Τέβεζ)

Κυριακή (20/4):
Άστον Βίλα-Μπέρμινγχαμ
Νιούκαστλ-Σάντερλαντ
Μάντσεστερ Σίτι-Πόρτσμουθ

































TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ