LA LIGA

"Φωτιά" στη Μαδρίτη

"Φωτιά" στη Μαδρίτη
Ρεαλ πανηγυρικο

Το κλασικό ντέρμπι της Μαδρίτης, «μαγνητίζει» το ενδιαφέρον των φανατικών οπαδών της Primera Division, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής

Πολλά, όμως για τις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, θα κριθούν και στο «Ελ Μαδριγάλ» εκεί όπου η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την παραπαίουσα Βαλένθια. Από `κει και πέρα, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στο «Καμπ Νου» τη μαχητική Σανταντέρ, ενώ ξεχωρίζει, επίσης, η αναμέτρηση του «Χοσέ Θορίγια» ανάμεσα στη Βαγιαδολίδ και την Εσπανιόλ.
Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

Σάββατο 19/1

Βιγιαρεάλ-Βαλένθια

Τοπικό ντέρμπι της επαρχίας της Βαλένθια. Τον τελευταίο καιρό η Βιγιαρεάλ (5η, 35β.) δεν βρισκόταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ωστόσο η περασμένη εβδομάδα κύλησε ιδανικά γι `αυτήν. Με το 4-3 επί της Λα Κορούνια έκλεισε νικηφόρα τον πρώτο γύρο σημειώνοντας μάλιστα την καλύτερη συγκομιδή της ιστορίας της. Μεσοβδόμαδα, πήρε την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου, αποκλείοντας ύστερα από 120 λεπτά παιχνιδιού την Ουέλβα Στα αγωνιστικά, τα προβλήματα τραυματισμών παραμένουν αρκετά. Τραυματίστηκε ο βασικός στόπερ Φουέντες που θα χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν που διανύουμε. Επιπλέον, νοκ-άουτ τέθηκαν και οι Χοσίκο (αμυντικός μέσος), Τόμασον (φορ), εν αντιθέσει με τον Καπντεβίλα (αριστερός μπακ) που επιστρέφει. Εκτός τελικά και ο Γκ. Φράνκο (επιθετικός).

Το χειρότερο πρώτο μισό πρωταθλήματος της τελευταίας οκταετίας πραγματοποίησε φέτος η Βαλένθια (7η, 27β.), που παράλληλα σημείωσε το χειρότερο ενεργητικό της τελευταίας 20ετίας! Επιπλέον, παρέμεινε για 7η σερί αγωνιστική μακριά από τη νίκη, με το κλίμα στην ομάδα να παραμένει πολύ βαρύ για παίκτες, τεχνική ηγεσία, και διοίκηση. Τουλάχιστον μεσοβδόμαδα πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, επικρατώντας (2-1) για δεύτερη φορά επί της Μπέτις. Μάλιστα αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνισή της επί παρουσίας Κούμαν. Στα αγωνιστικά, επανέρχονται από τραυματισμούς οι Βίγια και Μοριέντες, την ώρα που τέθηκαν εκτός ο βασικός δεξιός μπακ Μιγκέλ και ο στόπερ Αλέξις. Στη διάθεση του Ολλανδού τεχνικού οι Χοακίν και Αλμπιόλ αν και δεν είναι απολύτως έτοιμοι.

Χετάφε-Σεβίλλη
Έναν από τους χειρότερους πρώτους γύρους της ιστορίας της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν πραγματοποίησε η Χετάφε (16η, 21β.). Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ μετράει 4 ήττες (και 2 νίκες) στα τελευταία 6 παιχνίδια απολογισμός που πυροδότησε εκ νέου σενάρια περί απομάκρυνσης του Μίκαελ Λάουντρουπ. Τουλάχιστον μέσα στην εβδομάδα πήρε την πρόκριση για τις 8 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου αποκλείοντας τη Λεβάντε. Στα αγωνιστικά, επανέρχεται έχοντας εκτίσει την ποινή του βασικός στόπερ Ντίας, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε τελικά ο πολύτιμός μεσοεπιθετικός Ερνάντεθ. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Σόουσα, όπως και ο βασικός μεσοεπιθετικός Ούτσε που βρίσκεται στο Κόπα Αφρικα.

Αρνητικό πρόσημο μπαίνει μπροστά από τον απολογισμό της Σεβίλλης (8η, 26β.) στον πρώτο γύρο. Δύσκολα θα επιτευχθεί ο στόχος της εισόδου στην πρώτη 4άδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής οι Ανδαλουσιάνοι ηττήθηκαν (0-2) στο Μπιλμπάο από την Αθλέτικ, ενώ μεσοβδόμαδα έμειναν εκτός Κυπέλλου μετά τη «λευκή ισοπαλία» στη Βαρκελώνη απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Στα αγωνιστικά, στο Κόπα Αφρικα βρίσκονται οι Κανουτέ, Κονέ και ο βασικός χαφ Κεϊτά. Επίσης, τραυματίας είναι ο μπακ Κρέσπο, ενώ εξακολουθούν να απουσιάζουν οι Πάλοπ (βασικός τερματοφύλακας), Μπουλαρούζ (στόπερ) και ο αρχηγός Χάβι Ναβάρο (στόπερ). Επιστρέφει ο κεντρικός αμυντικός Εσκιντέ που εξέτισε την ποινή του.

Κυριακή 20/1

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης

«Ξεκούραστη» πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου πήρε μεσοβδόμαδα η Ατλέτικο (3η, 37β.) που απέσπασε πολύτιμο 1-1 από τη Βαγιαδολίδ. Μάλιστα ο Χαβιέρ Αγκίρε δεν δίστασε να παρατάξει τους «ροχιμπλάνκος» με αρκετούς αναπληρωματικούς, κρατώντας με αυτόν τον τρόπο «φρέσκο» το βασικό του κορμό ενόψει του ντέρμπι της Μαδρίτης. Εκτός από το γόητρο, το ματς με τους πρωταθλητές αποτελεί ένα δυνατό κρας-τεστ για τις φετινές δυνατότητες της ομάδας. Στα αγωνιστικά, νοκ-άουτ εξακολουθούν να παραμένουν ο βασικός τερματοφύλακας, Λέο Φράνκο και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Εξάλλου, εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του κεντρικού αμυντικού Ζε Κάστρο.

Από το…σοκ του αποκλεισμού στο Κύπελλο προέρχεται η Ρεάλ Μαδρίτης (1η, 47β.), που υπέστη και δεύτερη ήττα από τον «κακό της δαίμονα» της Μαγιόρκα. Οι «μερένχες» πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, ωστόσο, δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ομολογουμένως απίστευτες ευκαιρίες που δημιούργησαν. Παράλληλα, το σερί των 21 διαδοχικών νικών στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τερματίστηκε άδοξα, ενώ οι παίκτες έχασαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το πριμ των 900.000 ευρώ που είχα τάξει σε κάθε έναν από αυτούς ο πρόεδρος Καλδερόν. Γενικότερα, πάντως, η «βασίλισσα» δείχνει να διέρχεται περίοδο ντεφορμαρίσματος και σίγουρα σε αυτό παίζουν ρόλο και τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα από τα οποία μαστίζεται. Συγκεκριμένα, εκτός δράσης παραμένουν οι Μετσέλντερ και Χάιντσε, την ώρα που αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Ρόμπεν. Νέος «πονοκέφαλος» ο Σαβιόλα που χτύπησε την Τετάρτη στο ματς Κυπέλλου, ενώ δύσκολα θα προλάβει να ετοιμαστεί ο Πέπε. Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Σέρχιο Ράμος που εξέτισε την ποινή του.

Μπαρτσελόνα-Σανταντέρ

Σάκο… του μποξ αποτέλεσε για τη Μπαρτσελόνα (2η, 40β.) η Μούρθια, την οποία οι «μπλαουγκράνα» φιλοδώρησαν με «τεσσάρα» (4-0) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. Μεσοβδόμαδα -έστω και με αγχωτικό τρόπο- ήρθε η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου μετά την «λευκή ισοπαλία» απέναντι στη Σεβίλλη. Πλέον, μετά και τον αποκλεισμό της… μισητής Ρεάλ, το συγκρότημα του Φρανκ Ράικαρντ θεωρείται (και αντικειμενικά είναι) το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού «Copa del Rey». Στα αγωνιστικά, πολύ πιθανό θεωρείται στο ματς με τη Σανταντέρ να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ο Ροναλντίνιο όσον αφορά το νέο έτος. Επιπλέον, πολλές ελπίδες να επιστρέψουν σε δράση, υπάρχουν για τους Μέσι και Ολεγκέρ. Από `κει και πέρα, στο Κόπα Αφρικα βρίσκονται οι Ετό και Τουρέ, την ώρα που μακροχρόνια απουσιάζουν οι Εντμίλσον και Χορκέρα.

Με ανεβασμένο ηθικό θα παραταχθεί από την πλευρά της η Σανταντέρ (6η, 32β.), καθώς προέρχεται από δύο σερί νίκες για το πρωτάθλημα (επί Μπιλμπάο και Οσασούνα). Αυτά τα δύο «τρίποντα», διατήρησαν την Ρασίνγκ στην 6η θέση της βαθμολογίας φέροντάς την φυσικά ακόμη πιο κοντά σε ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο». Επιπλέον, ήρθε και η πανηγυρική πρόκριση στην 8άδα του Κυπέλλου μετά το εμφατικό 4-2 επί της Σαραγόσα. Στα αγωνιστικά, σημαντικό πλήγμα αποτελεί η απουσία του ηγέτη Μουνίτις που θεωρείται αναντικατάστατος. Εκτός και ο επίσης βασικός επιθετικός Σμόλαρεκ, όπως και ο βασικός τερματοφύλακας Τόνιο. Τιμωρημένος είναι ο αριστερός μπακ Αγιόθε.

Βαγιαδολίδ-Εσπανιόλ

Ιδιαίτερα φορμαρισμένη είναι τον τελευταίο καιρό η Βαγιαδολίδ (9η, 24β.) που απ` κει που βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, πλέον δείχνει ικανή να «χτυπήσει» μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη! Τα δύο διαδοχικά «τρίποντα» (επί των Χετάφε εκτός και Ουέλβα εντός), οφείλονται σε μεγάλο ποσοστό στη καλή αμυντική λειτουργία που χαρακτηρίζει την ομάδα πλέον. Πάντως, μεσοβδόμαδα έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Ατλέτικο Μαδρίτης και παράλληλα εκτός συνέχειας του Κυπέλλου. Δικαιολογημένα τα πολλά παράπονα για τη διαιτησία του συγκεκριμένου ματς, με τον τεχνικό Μεντιλίμπαρ να αποβάλλεται στο φινάλε. Στα αγωνιστικά, «αγώνα δρόμου» κάνει ο βασικότατος στόπερ Ράφα, την ώρα που νοκ-άουτ παραμένει ο τερματοφύλακας Μπουτέγ.

Άσχημη αυτή η εβδομάδα για την Εσπανιόλ (4η, 36β.) που στην Αλμερία (ήττα με 0-1) απώλεσε το αήττητο σερί των τριών μηνών (περίπου) που «έτρεχε». Μεσοβδόμαδα, ήρθε ένα ακόμη «χαστούκι», αφού οι Καταλανοί παρατασσόμενοι με μερικές αλλαγές και παίζοντας για σχεδόν μια ώρα με παίκτη λιγότερο αποκλείστηκαν στα πέναλτι από τη Μπιλμπάο για το θεσμό του Κυπέλλου. Γενικότερα, τον τελευταίο καιρό οι παίκτες του Βαλβέρδε δείχνουν κάπως κουρασμένοι και ίσως ολόκληρη ομάδα να κάνει «κοιλιά». Στα αγωνιστικά, τιμωρημένος είναι ο βασικός επιθετικός Λουίς Γκαρσία, ενώ θα λείψουν ακόμη ο βασικός στόπερ Χάρκε και ο διεθνής Αφρικανός και βασικός τερματοφύλακας Καμενί. Επιπλέον, εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ντε λα Πένια, όπως επίσης και του εσχάτως τραυματία δεξιού μπακ Σαμπαλέτα.

Οσασούνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο

Βασκικό ντέρμπι. Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε βρίσκοντας την Οσασούνα (18η, 20β.) εντός της επικίνδυνης ζώνης, γεγονός απόλυτα φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι στα τελευταία δέκα παιχνίδια μετρούν μόλις δύο νίκες. Παρ` όλα αυτά ο τεχνικός Κίκε Θιγάντα απολαμβάνει της αμέριστης στήριξης των διοικούντων που με δημόσια τοποθέτησή τους διατράνωσαν την εμπιστοσύνη τους. Στην ομάδα κάνουν λόγο για νέο ξεκίνημα, αρχής γενομένης από το συγκεκριμένο ντέρμπι. Στα αγωνιστικά, το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα.

Την καλύτερη εβδομάδα από την αρχή της περιόδου διανύσει η Μπιλμπάο (11η, 22β.). Η νίκη (δεύτερη εντός έδρας) επί της Σεβίλλης (με 2-0) για το πρωτάθλημα έφερε τα «λιοντάρια» εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, ενώ μεσοβδόμαδα, έστω και στα πέναλτι, ήρθε η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου εις βάρος της Εσπανιόλ. Στα αγωνιστικά, διάφορα προβλήματα τραυματισμών ταλαιπωρούν τους βασικούς μέσους Γκαμπλονάδο Ορμπάιθ, τον μεσοεπιθετικό Ετσεμπερία, τον αριστερό μπακ Κόι και τον επιθετικό Αντουρίθ (άπαντες αμφίβολοι). Νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν ο βασικός γκολκίπερ Γκόρκα που τραυματίστηκε εκ νέου.

Αλμερία-Λα Κορούνια

Η σπουδαία νίκη (1-0) επί της ισχυρής Εσπανιόλ, έφερε την Αλμερία (10η, 23β.) στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι Ανδαλουσιάνοι εξακολουθούν να βασίζονται στη «σφιχτή» τους άμυνα ενώ ειδικά μέσα στο «σπίτι» τους έχουν αποδείξει ότι χάνουν δύσκολα. Ωστόσο, υπάρχει προβληματισμός για την επιθετική δυστοκία που υπάρχει γενικότερα. Χαρακτηριστικό είναι ότι η ομάδα έχει να σκοράρει περισσότερο από 1 φορά από τις 21/10! Στα αγωνιστικά, επιστρέφουν ο στόπερ Πουλίδο και ο μεσοεπιθετικός Κορόνα. Στον αντίποδα, τιμωρημένος είναι ο αναντικατάστατος μέσος Μανέ.

Το γεγονός ότι για πρώτη φορά εδώ και 38χρόνια η Λα Κορούνια (19η, 17β.) βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού ύστερα από το πέρας του πρώτου γύρου λέει πολλά. Οι δύο ήττες (από Ατλέτικο εντός και από Βιγιαρεάλ εκτός) στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές, έφεραν τους Γαλιθιάνους στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Κοντά στην «έξοδο» του από το «Ριαθόρ» βρίσκεται πλέον ο τεχνικός Λοτίνα, τον οποίον όπως φαίνεται δεν υπολογίζουν και πολύ οι παίκτες του! Χαρακτηριστικό το ότι οι αρχηγοί της Ντεπόρ πήραν από μόνοι τους την πρωτοβουλία να συμφιλιώσουν (μέσω συνέντευξης Τύπου) τους τερματοφύλακας Μουνούα και Αουάτ που είχαν έρθει στα χέρια. Στα αγωνιστικά, πλην των δύο πορτιέρο που μέχρι νεωτέρας παραμένουν εκτός, επιπλέον θα λείψει και ο στόπερ Πάμπλο Αμο που είναι τιμωρημένος. Εξάλλου, νοκ-άουτ παραμένει ο βασικός δεξιός μπακ Μανουέλ Πάμπλο, ενώ αμφίβολος είναι ο δεξιός μπακ Μπαραγάν. Πιθανή θεωρείται η επάνοδος του επιθετικού Ταμπόρδα, του εξτρέμ Κριστιάν και του αμυντικού Λόπο.

Σαραγόσα-Μούρθια

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, δεν έφερε νίκη για τη Σαραγόσα (12η, 22β.). Το ντεμπούτο του πρώην προπονητή των Νέων, Γκαριτάνο συνοδεύτηκε από το βαρύ 2-4 κόντρα στη Σανταντέρ, αποτέλεσμα που έθεσε την πρώην αντίπαλο του Άρη στα προκριματικά του ΟΥΕΦΑ, εκτός συνέχειας του ισπανικού Κυπέλλου. Ο νέος κόουτς ευελπιστεί ότι ΄τουλάχιστον το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα θα είναι νικηφόρο, με την ομάδα, ωστόσο, να αγνοεί το «τρίποντο» εδώ και 9 αγωνιστικές! Στα αγωνιστικά, επανέρχεται ο αρχηγός και βασικός στόπερ Σ. Φερνάντεθ, εν αντιθέσει με τους Αγιάλα (στόπερ) και Λουσέν (βασικός χαφ) των οποίων η συμμετοχή παραμένει αμφίβολη. Μόνιμα απουσιάζουν ο Αϊμάρ, ο αμυντικός Κουαρτέρο και οι μέσοι Ματουζάλεμ και Χενερέλο.

Η αδυναμία να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες, δεν άφηνε στην Μούρθια (14η, 22β.) πολλά περιθώρια για ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Καμπ Νου». Βαριά ήττα με 0-4 και ανασύνταξη δυνάμεων για τους φιλοξενούμενους εν όψει του παιχνιδιού στο «Λα Ρομαρέδα». Το θετικό είναι πως θα παρουσιαστούν ξεκούραστοι, αφού δεν είχαν υποχρέωση εντός της εβδομάδας. Στα αγωνιστικά, επανέρχονται έχοντας ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους οι μεσοεπιθετικοί Γκαγιάρδο και Ρεγκέιρο.

Μπέτις-Ουέλβα

Τοπικό ντέρμπι της Ανδαλουσίας με «έπαθλο» την παραμονή. Περίπου δυόμισι μήνες πέρασε… φιγουράροντας στην επικίνδυνη ζώνη η Μπέτις (15η, 21β.). Ωστόσο, η πολύτιμη νίκη της επί της Χετάφε (3-2) στο φινάλε του πρώτου γύρου, της έδωσε βαθιά ανάσα. Μοναδικό στόχος για τη φετινή σεζόν η παραμονή γι` αυτό και μεσοβδόμαδα δεν «χτύπησε» το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Βαλένθια από την οποία και ηττήθηκε για δεύτερη φορά (1-2) γνωρίζοντας τον αποκλεισμό. Στα αγωνιστικά, τιμωρημένοι είναι ο βασικός στόπερ Χουανίτο και ο εξτρέμ Σίσκο. Παραμένουν νοκ-άουτ ο βασικός στόπερ Ρίβας, ο στόπερ Νάνο, ο βασικός αριστερός μπακ Φερνάντο Βέγκα, ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Ντόμπλας και ο εξτρέμ Οντόνκορ.

Από την πλευρά της η Ουέλβα (17η, 21β.) κυνήγησε παλικαρίσια την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όμως τελικά υπέκυψε στην σαφή ανωτερότητα της Βιγιαρεάλ και τελικά αποκλείστηκε. Το χειρότερο πάντως για το συγκρότημα του Βίκτορ Μουνιόθ ήταν ότι η αναμέτρηση διήρκεσε 120 λεπτά κι ερωτηματικό παραμένει το πόσο πολύ έχουν επιβαρυνθεί οι παίκτες μιας ομάδας που δεν διαθέτει και πολλές λύσεις στον πάγκο της. Αυτό θα είναι το τρίτο σερί εκτός έδρας ματς για την «Ρέκρε» που την περασμένη αγωνιστική απώλεσε το αήττητο σερί της, χάνοντας –ύστερα από κάκιστη εμφάνιση- από τη Βαγιαδολίδ (1-3). Στα αγωνιστικά, τιμωρημένος είναι ο στόπερ Μπουθόν, ενώ επανέρχεται ο δεξιός μπακ Εντού Μόγια που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Τραυματίστηκε εκ νέου ο αριστερός μπακ Πόλι.

Λεβάντε-Μαγιόρκα

Τον άτυπο τίτλο μιας εκ των χειρότερων ομάδων στην ιστορία της Πριμέρα Ντιβιζιόν κατέκτησε με το «κλείσιμο» του πρώτου γύρου η Λεβάντε (20η, 8β.). Οι μόλις 8 βαθμοί που συγκέντρωσαν οι λεβαντίνοι στο διάστημα αυτό αποτελεί τη 2η χειρότερη επίδοση όλων των εποχών της κατηγορίας. Άπαντες δείχνουν να έχουν συμβιβαστεί με τον επικείμενο υποβιβασμό, ενώ τα οικονομικά προβλήματα μέρα με τη μέρα διευρύνονται ολοένα και περισσότερο. Οι παίκτες, ο ένας μετά τον άλλον ψάχνουν να φύγουν, ενώ μετά την αποχώρηση των Τσιρίλο και Στοράρι, αποχώρησε και ο Σάβιο. Επιπλέον, ο βασικός επιθετικός Ριγκάνο δόθηκε δανεικός στη Σιένα. Ακόμη τιμωρημένος είναι ο βασικός μέσος Τομάσι, «τρέχει» για να προλάβει ο επιθετικός Χέιχο.

Η Μαγιόρκα (13η, 22β.) επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά τον τίτλο που φέρει ως ο «κακός δαίμονας» της Ρεάλ Μαδρίτης. Έστω και με αρκετή τύχη -αφού η Ρεάλ έχασε τα… άχαστα- οι νησιώτες πέταξαν εκτός συνέχειας του Κυπέλλου τη μεγάλη αντίπαλό τους διατηρώντας τις ελπίδες που έχουν για την ευρωπαϊκή έξοδο μέσω του συγκεκριμένου θεσμού. Στο πρωτάθλημα πάντως καλούνται να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα αφού το αρνητικό σερί των 6 αγωνιστικών χωρίς «τρίποντο» τους έχει φέρει μόλις 2(!) βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Στα αγωνιστικά, «αγώνα» δρόμου προκειμένου να προλάβει (οι πιθανότητες είναι υπέρ του), κάνει ο 1ος σκόρερ Γκουίθα.













































TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ