ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτσάρει ο Γκαλέτι

Φορτσάρει ο Γκαλέτι
Γκαλέτι

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι αυξάνει ρυθμούς και λογικά θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στη Λάτσιο

Η προπόνηση του Σαββάτου (15/9, 20:00) πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, υπό τις οδηγίες των βοηθών του Τάκη Λεμονή (Μιχάλη Καβαλιέρη και Χοσέ Σεγούρα), καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Ιταλία και το "Ολίμπικο" προκειμένου να "κατασκοπεύσει" τη Λάτσιο, στην αναμέτρηση με την Έμπολι, για την 3η αγωνιστική της Serie A.
Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν οι Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Παναγόπουλος και Ζεβλάκοβ, ενώ ο Γκαλέτι έκανε θεραπεία. Παράλληλα, ο Αργεντινός άσος ακολούθησε και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις. Την Κυριακή (16/9) αναμένεται να ακολουθήσει το πρόγραμμά του σε αυξημένους ρυθμούς. Τέλος, ο Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

*Την Κυριακή (16/9), οι πρωταθλητές Ελλάδας θα προπονηθούν στις 20:00, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Η κρίσιμη μέρα...

Το πρόβλημα που προέκυψε με τον Γκαλέτι, βρίσκεται φυσικά στο επίκεντρο της ερυθρόλευκης επικαιρότητας. Η ημέρα των βουλευτικών εκλογών είναι και η πλέον κρίσιμη για τον Αργεντινό χαφ, καθώς όπως διαβάσετε και παραπάνω, θα ανεβάσει τους ρυθμούς προπόνησης. Αν δεν αισθανθεί ενοχλήσεις, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής λογικά δεν πρόκειται να απουσιάσει από τον αγώνα με τη Λάτσιο, στο άδειο φαληρικό γήπεδο.






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ