ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης για το γκολ: "Ναι, το είχα στο μυαλό μου να εκτελέσω έτσι"

Ο Κώστας Φορτούνης
Ο Κώστας Φορτούνης INTIME

Ο Κώστας Φορτούνης σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς δήλωσε ότι είχε στο μυαλό του να εκτελέσει έτσι, στη φάση του γκολ που πέτυχε.

Ο Κώστας Φορτούνης σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε επί του Ιωνικού, τονίζοντας ότι το είχε ακριβώς έτσι στο μυαλό του. Παράλληλα τόνισε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού είπαν μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ ότι έπρεπε να παίζουν με σοβαρότητα όλα τα παιχνίδια και να μη κοιτούν τι κάνουν οι αντιπάλοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Κατ' αρχάς χρόνια πολλά. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Στο α' μέρος κυριαρχήσαμε. Έχουμε πει ότι κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο".

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: 'Είμαστε πιο κοντά στο γκολ. Θέλουμε να δημιουργούμε. Είμαστε όλοι μπροστά καλοί παίκτες. Δουλεύουμε σε συνεργασίες και αυτοματισμούς".

Για το γκολ που πέτυχε και εάν είχε σκεφτεί να το εκτελέσει έτσι: "Ναι το είχα στο μυαλό μου (να το κάνει έτσι). Μπήκα κατά μέτωπο. Είδα έναν παίκτη μπροστά μου, έκανα προσποίηση και μετά έκανα ένα πολύ ωραίο σουτ".

Για το αν κοιτάζει ο Ολυμπιακός τι κάνουν οι αντίπαλοι: "Μετά την ισοπαλία στα Γιάννινα είπαμε πως δεν πρέπει να κοιτάμε το τι κάνουν οι άλλοι. Να παίζουμε όλα τα παιχνίδια. Να είμαστε σοβαροί, δεμένοι και ομάδα όπως ήμασταν σήμερα και ξέρουμε πως τα αποτελέσματα θα έρθουν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ