ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φορτούνης για την αποχώρηση-βόμβα από την Εθνική: "Θέλω να αφοσιωθώ στην ομάδα μου, ελπίζω η απόφαση να γίνει σεβαστή από όλους"

Ο Κώστας Φορτούνης
Ο Κώστας Φορτούνης EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης προχώρησε σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram για να εξηγήσει τους λόγους της απόφασής του να αποχωρήσει από την Εθνική Ελλάδας.

Ο Κώστας Φορτούνης αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στην παρουσία του στην Εθνική Ελλάδας όπως αποκάλυψε πρώτος ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο SPORT24 και μέσω του λογαριασμού του στο Instagram έδωσε τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη κίνηση.

Το μήνυμα του Φορτούνη στο Instagram για την Εθνική
Το μήνυμα του Φορτούνη στο Instagram για την Εθνική

"Στη ζωή κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή το να αγωνιστεί με το εθνόσημο της πατρίδας του είναι ύψιστη τιμή. Για πολλά χρόνια έδωσα τα πάντα με την γαλανόλευκη και την Εθνική ομάδα όμως θεωρώ ότι ο κύκλος αυτός έκλεισε και θέλω να αφοσιωθώ στις υποχρεώσεις της ομάδας μου.

Ελπίζω η απόφασή μου να αποχωρήσω από την Εθνική ομάδα να γίνει σεβαστή από όλους! Εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον στην Εθνική μας ομάδα! Ζήτω η Ελλάδα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κάπτεν του Ολυμπιακού.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ