NATIONS LEAGUE

Φορτούνης: "Δεν έχω να απαντήσω σε κάποιον κάτι"

Ο Κώστας Φορτούνης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε με την Ελλάδα κόντρα στη Μολδαβία
Ο Κώστας Φορτούνης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε με την Ελλάδα κόντρα στη Μολδαβία EUROKINISSI

Ο πρωταγωνιστής της νίκης της Εθνικής Ελλάδας στη Μολδαβία με γκολ και ασίστ, Κώστας Φορτούνης, εστίασε στην προσπάθεια νίκης κόντρα στη Σλοβενία για την πρώτη θέση και τόνισε ότι δεν έχει να απαντήσει κάτι με την εξαιρετική του αυτή εμφάνιση.

Η Εθνική Ελλάδας τα κατάφερε κόντρα στη Μολδαβία και έφυγε με τη νίκη (0-2) χάρη στα γκολ των Κώστα Φορτούνη και Τάσου Μπακασέτα από το Κισινάου για την προτελευταία αγωνιστική του Nations League.

Ο πρωταγωνιστής της νίκης με γκολ και ασίστ, Κώστας Φορτούνης, εστίασε στον τελικό που ακολουθεί με τη Σλοβενία (18/11, 21:45) και τόνισε ότι η εξαιρετική του εμφάνιση δεν ήταν απάντηση σε όσα λέγονται ή γράφονται.

Για τη νίκη επί της Μολδαβίας: ίχαμε δύο τελικούς μπροστά μας, νικήσαμε τον έναν. Ήταν ένα δύσκολο ματς, ο αντίπαλος μας περίμενε στο μισό του γηπέδου. Έχουμε ένα ακόμη ματς το οποίο πρέπει να νικήσουμε".

Για το εάν η εμφάνισή του ήταν απάντηση σε όσα λέγονται ή γράφονται: "Δεν εχω να απαντήσω σε κάποιον κάτι. Προσπαθώ να δείχνω αυτό που μπορώ στο γήπεδο. Άλλες φορές είμαι καλός, άλλες όχι. Προσπαθώ να βοηθάω στους συμπαίκτες μου και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι".

Για το ματς με τη Σλοβενία: "Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου μαζί με εμάς. Θα παλέψουμε για την πρώτη θέση, δείξαμε ότι είμαστε σε καλό μομέντουμ και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη".

TAGS NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ