ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Ακούσαμε πολλά, μας υποτίμησαν αλλά σήμερα δείξαμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε"

Ο Κώστας Φορτούνης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ο Κώστας Φορτούνης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης στάθηκε στην πίστη που είχε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για να φτάσουν στην πρόκριση και να δείξουν τι είναι ικανός να πετύχει ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε έναν θρίαμβο, πήρε μια επική πρόκριση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Κώστας Φορτούνης στις δηλώσεις του στάθηκε στην πίστη που είχε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για να φτάσουν στην πρόκριση και να δείξουν τι είναι ικανός να πετύχει ο Ολυμπιακός.

Καμία ομάδα όταν έχει χάσει με διαφορά τριών τερμάτων στην έδρα της δεν έχει καταφέρει να πάρει την πρόκριση, το έκανε ο Ολυμπιακός, το γνώριζες; Τι έχεις να πεις;

"Τι να πω πω. Βασικά δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Τεράστια επιτυχία όλοι το πιστεύαμε. Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν αρκετά καλοί, ακούσαμε πολλά, μας υποτίμησαν. Αυτή η ομάδα έδειξε σήμερα τι μπορεί να κάνει. Όλα τα παιδιά ήμασταν ένα. Το πιστεύαμε και πήραμε μια τεράστια πρόκριση".

Πληγωθήκατε απ' όσα ειπώθηκαν;

"Ναι γιατί στο πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι και στο τελευταίο στο πρωτάθλημα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Στεναχωρήσαμε τους εαυτούς μας πρώτα απ' όλα και μετά τον κόσμο που γέμισε στα δύο ματς το γήπεδο. Θέλαμε να αντιδράσουμε. Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα".

Που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα, αποτελεί κίνητρο για εσάς το γεγονός πως ο τελικός είναι στην Αθήνα;

"Εντάξει σίγουρα είναι ένα κίνητρο που ο τελικός είναι στην Αθήνα. Μακάρι να συνεχίσουμε όπως σήμερα και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται, γιατί όχι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ