ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

Φοφανά: "Οι Έλληνες έπαιξαν καλά, χαλαρώσαμε και το πληρώσαμε"

Ο Γιουσούφ Φοφανά με τον Δημήτρη Γιαννούλη στο Ελλάδα - Γαλλία
Ο Γιουσούφ Φοφανά με τον Δημήτρη Γιαννούλη στο Ελλάδα - Γαλλία © 2023 THANASSIS STAVRAKIS / AP IMAGES

Ο Φοφανά που πέτυχε το γκολ ισοφάρισης της Γαλλίας κόντρα στην Ελλάδα στο 74ο λεπτό, υποστήριξε ότι η ομάδα του κυριάρχησε στο παιχνίδι, όμως πλήρωσε ότι χαλάρωσε για λίγα λεπτά.

Η Γαλλία βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μετά από την ανατροπή της Ελλάδας με το γκολ του Τάσου Μπακασέτα, όμως βρήκε τον τρόπο να φέρει το ματς σε ισορροπία στο 74ο λεπτό.

Δράστης ήταν ο Γιουσούφ Φοφανά, ο οποίος εξαπέλυσε μία βολίδα εκτός περιοχής κι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Βλαχοδήμου για το 2-2.

Ο 22χρονος υποστήριξε στις δηλώσεις του ότι η Ελλάδα ήταν καλή και πως τιμώρησε τη Γαλλία που χαλάρωσε.

"Οι Έλληνες έπαιξαν καλά, είναι ακόμα ένας καλός βαθμός. Δεν σταματήσαμε, αλλά υπήρχε μία μικρή χαλάρωση και εκεί τιμωρηθήκαμε. Αλλά όταν κοιτάμε τα 90 λεπτά, κυριαρχήσαμε στο ματς".

Ήθελα να δείξω ότι μπορώ να είμαι σε αυτή τη λίστα, έρχομαι αρκετό καιρό και δεν είχα πολύ χρόνο. Ο πρωταρχικός στόχος ήταν να αντικαταστήσω τον Aurélien, Cama, Warren, και να διατηρήσω αυτή την απαίτηση στη μεσαία γραμμή.

Όταν μόλις φτάσαμε στη γαλλική ομάδα, θέλουμε να τα πάμε καλά, προσπαθούμε να το κρατάμε απλό. Αλλά το να περνάω χρόνο με τους άλλους παίκτες με βοήθησε να χαλαρώσω, να αποκτήσω αυτοπεποίθηση".

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ