EUROPA LEAGUE

Φλόρες: "Δεν ήταν δίκαιο αποτέλεσμα"

Φλόρες: "Δεν ήταν δίκαιο αποτέλεσμα"
INTIME SPORTS

Μπορεί η Ατλέτικο Μαδρίτης να μην ήταν κατώτερη του Άρη, όμως ο Κίκε Φλόρες, υπογράμμισε πως δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία.

Ο Ισπανός προπονητής, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κούπερ, ενώ τόνισε πως ο Άρης αξίζει την πρόκριση αν συνεχίσει να πραγματοποιεί παρόμοιες εμφανίσεις.

"Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Δεν ήταν δίκαιο αποτέλεσμα, καθώς το πιο δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των "ροχιμπλάνκος".

Για το αν επηρέασε την ομάδα του η ατμόσφαιρα των φιλάθλων του Άρη υπογράμμισε: "Όχι. Δεν ήταν τόσο αυτό. Ήταν δύσκολο να αποκτήσουμε τον έλεγχο της κατάσταση. Η ατμόσφαιρα δεν ήταν ένας παράγοντας που μας επηρέασε. Περισσότερο κίνδυνο προκαλούσαμε εμείς στην επίθεση".

Σε ερώτηση για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ και αν τον γνώριζε το πώς κοουτσάρει απάντησε: "Ναι. Τον είχα αντιμετωπίσει στο ισπανικό πρωτάθλημα. Είναι ένας απαιτητικός προπονητής που δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του και φάνηκε η δουλειά του στο δεύτερο ημίχρονο. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές του Άρη αλλά και πάλι μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη".

Για το αν ο Άρης θεωρεί ότι αξίζει την πρόκριση στους 32 του Europa League είπε: "Ναι. Αλλά θα πρέπει να το δούμε μετά από έξι παιχνίδια. Ειδικά μετά από την εμφάνιση αυτή".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ